Libnet.ro
UNICEF

14:30

Vesti bune pentru Sebastian Coltescu. Cine a decis sa ii fie avocat: E nevinovat

Playtech Playtech,
Vesti bune pentru Sebastian Coltescu. Cine a decis sa ii fie avocat: E nevinovat

Evenimentele de saptamana trecuta de la meciul PSG Basaksehir de la Paris, au avut un impact la nivel mondial, iar ecourile par a fi departe de a se fi incheiat. Mai mult ca sigur, cazul arbitrului roman va fi si anchetat disciplinar de UEFA, iar acesta va fi nevoit sa apara in fata comisiei . continuă pe Playtech

Primarul Iasiului ii ia apararea lui Sebastian Coltescu: De ce trebuie sa suportam sa fie jignit un roman intr-o asemenea maniera?

Primarul din Iasi, Mihai Chirica, sustine ca romanii ar trebui sa fie solidari cu arbitrul Sebastian Coltescu, implicat in incidentul de la meciul Paris Saint-Germain vs Istanbul Basaksehir, precizand ca nu e demn pentru noi sa lasam ca un compatriot sa zaca jos si noi sa nu ne uitam la dansul si sa-l intrebam ce are.

Un comentator roman, reactie rasista in direct la TV. Cum a vrut sa-l apere pe Sebastian Coltescu

Emil Gradinescu a incercat sa isi arate sprijinul pentru Sebastian Coltescu in timpul partidei pe care Dinamo a castigat-o cu Poli Iasi, scor 4-1. Dar comentariul pe care l-a facut in direct ar putea aduce o amenda consistenta pentru postul Telekom Sport. Gradinescu a comentat ironic momentul in care Daniel Pancu a introdus doi jucatori .

Digisport: I s-a pus pistolul la cap si s-a tras in el! Prima reactie solida de sustinere a lui Sebastian Coltescu

Primarul din Iasi, Mihai Chirica, sustine ca romanii ar trebui sa fie solidari cu arbitrul Sebastian Coltescu, implicat in incidentul de la meciul Paris Saint-Germain Istanbul Basaksehir si a subliniat ca nu e demn pentru noi sa lasam ca un compatriot sa zaca jos si noi sa nu ne uitam la dansul si sa-l intrebam ce are.

Lovitura de teatru in cazul lui Sebastian Coltescu. Ce se intampla acum, in Germania

Scandalul izbucnit la Paris a atras atentia intregii Europe. Acuzatiile de rasism indreptate catre Coltescu par sa fi deranjat reprezentantii din ambele tabere, cei care il sustin pe celebrul arbitru si cei care il acuza dur. Cu toate acestea, autoritatile competente din Romania nu au transmis reactii clare cu privire la evenimentul amplu disputat, motiv .

Cum ar fi putut evita Sebastian Coltescu tot scandalul de pe Parc des Princes - Ce spune Pierre Webo

Au trecut cateva zile de la scandalul care a tinut capul de afis al saptamanii de fotbal de pe Batranul Continent, iar comentariile sunt inca prezente. intr-o interventie pentru presa britanica, Pierre Webo antrenorul secund al celor de la Basaksehir) vorbeste despre cum ar fi putut evita Sebastian Coltescu tot incidentul de pe Parc des Princes.

Avocatul arbitrului Sebastian Coltescu garanteaza: Apararea noastra va fi totala. 100% va decurge totul bine

Sebastian Coltescu 43 de ani) este pregatit sa se aperein scandalul de rasism. Arbitrul roman a apelat la serviciile unui avocat spaniol, Josep Vandellos, cu experienta in lumea.

Cum ar fi vrut Pierre Webo sa-i vorbeasca Sebastian Coltescu

Camerunezul Pierre Webo a rupt tacerea dupa episodul de la Paris in care l-a acuzat pe arbitrul roman Sebastian Coltescu ca l-ar fi abuzat rasial prin folosirea indicatiei ala negru.

Sebastian Coltescu aparat de unde te astepti mai putin

Pus la colt pe retelele de socializare dupa eroarea de a-l indica pe camerunezul Pierre Webo ca fiind ala negru in meciul PSG Istanbul Basaksehir, arbitrul Sebastian Coltescu are parte si de o aparare insemnata.

Cum se simte acum medicul erou de la Piatra Neamt. Vesti bune de la medicii din Belgia

La aproape o luna de la incendiul devastator de la Spitalul Judetean Piatra Neamt, vin vesti bune de la medicii din Belgia. Acestia au oferit informatii despre cum se simte acum mediul erou Catalin Denciu, dar si despre cat va mai trebui sa stea internat. Cum se simte Catalin Denciu, medicul erou de la Piatra .

Cu cat cresc amenzile de la 1 ianuarie 2021. Vesti proaste pentru toti soferii din Romania!

Actuala situatie politica da peste cap multe lucruri care ar fi trebui reglementate din timp. Efectul instabilitatii guvernamentale se va resimti si asupra amenzilor rutiere. Astfel ca, din ianuarie am putea vedea o crestere semnificativa a acestora. Scumpirea amenzilor rutiere din ianuarie Actuala situatie politica si lipsa unui Guvern va duce la cresterea unor preturi, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2425 seconds )