Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cea mai frustranta reclama de la Samsung nu-ti arata nimic

Playtech Playtech,
Cea mai frustranta reclama de la Samsung nu-ti arata nimic

Samsung are o lunga istorie cand vine vorba de reclame neinspirate, agresive, puerile sau, pur si simplu, ciudate. Cea mai noua dintre ele paseste in teritoriul clipurilor enervante. in urma cu cateva decenii, au fost inventate screensaver-ele pentru a preveni imprimarea permanenta in ecran a imaginilor statice care erau afisate pe monitoare CRT pentru perioade []. continuă pe Playtech

Augustin Jianu dupa ce s-a inscris in partidul lui Victor Ponta: PSD se dovedeste a fi un partid de diletanti, de mafioti fara limite, iar tandemul Dragnea - Dancila este cea mai mare catastrofa

Fostul ministru al Comunicatiilor in Guvernul Grindeanu, Augustin Jianu, a anuntat, vineri seara, ca s-a alaturat echipei lui Victor Ponta. Astazi, PSD se dovedeste a fi un partid de diletanti, de mafioti fara limite, iar tandemul Dragnea - Dancila este, fara indoiala, cea mai mare catastrofa a istoriei recente a Romaniei, a afirmat acesta.

Fostul ministru al Comunicatiilor Augustin Jianu s-a nscris n partidul lui Victor Ponta: PSD se dovedeste a fi un partid de diletanti, de mafioti fara limite, iar tandemul Dragnea - Dancila este cea mai mare catastrofa

Fostul ministru al Comunicatiilor in Guvernul Grindeanu, Augustin Jianu, a anuntat, vineri seara, ca s-a alaturat echipei lui Victor Ponta. Astazi, PSD se dovedeste a fi un partid de diletanti, de mafioti fara limite, iar tandemul Dragnea - Dancila este, fara indoiala, cea mai mare catastrofa a istoriei recente a Romaniei, a afirmat acesta, citat de News. ro.

Singurul ministru care a ramas lnga Grindeanu s-a nscris acum n partidul lui Ponta: PSD se dovedeste a fi un partid de diletanti, de mafioti fara limite, iar tandemul Dragnea - Dancila este cea mai mare catastrofa

Fostul ministru al Comunicatiilor in Guvernul Grindeanu, Augustin Jianu, a anuntat, vineri seara, ca s-a alaturat echipei lui Victor Ponta. Astazi, PSD se dovedeste a fi un partid de diletanti, de mafioti fara limite, iar tandemul Dragnea - Dancila este, fara indoiala, cea mai mare catastrofa a istoriei recente a Romaniei, a afirmat acesta, citat de News. ro.

Japonezii de la Nidec au inaugurat n Arges cea mai mare fabrica de motoare electrice din Romnia.

Concernul japonez Nidec a inaugurat joi, in orasul Stefanesti din judetul Arges, cea mai mare fabrica de motoare electrice din Romania. Nidec Global Appliance Romania a fost infiintata in anul 2016, cand grupul japonez a achizitionat de la omul de afaceri George Copos societatea Ana Imep de la Stefanesti. Investitia este de cateva zeci de milioane de dolari, iar la fabrica lucreaza 500 de oameni, informeaza Agerpres.

Romanii au devenit a doua cea mai numeroasa comunitate non-britanica din Regatul Unit

Numarul romanilor care locuiesc in Marea Britanie a ajuns anul trecut la 411. 000, in crestere cu 25% fata cu anul precedent, romanii devenind astfel a doua cea mai numeroasa comunitate non-britanica din Regatul Unit, potrivit datelor prezentate de Biroul National de Statistica, relateaza BBC.

Romnii i-au depasit pna si pe indieni si au devenit a doua cea mai mare comunitate fara cetatenie britanica din Regatul Unit

Persoanele cu cetatenie romana au devenit a doua cea mai mare comunitate fara cetatenie britanica din Regatul Unit, scrie BBC News.

Simona Halep, cea mai buna jucatoare de tenis din ultimii ani

Romanca Simona Halep, numarul unu mondial, este cea mai buna jucatoare de tenis pe zgura din ultimii ani, potrivit site-ului WTA, intr-o ierarhie publicata cu doar cateva zile inaintea debutului turneului de la.

Kovesi la ONU: Cea mai mare provocare n Romnia este pastrarea independentei judecatorilor si procurorilor

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a afirmat miercuri, intr-un discurs sustinut la sediul Organizatiei Natiunilor Unite ONU) din New York, ca provocarea cea mai mare pentru Romania este pastrarea independentei judecatorilor si procurorilor.

40 de milioane de dolari investiti la Copsa Mica. Ce se va intampla in localitatea decretata cea mai poluata din Europa

Sometra SA anunta ca va reincepe activitatea la Copsa Mica, localitate din judetul Sibiu declarata acum 10 ani ca fiind cea mai poluata din Europa. Compania vrea saconstruiasca o noua capacitate de productie pe amplasamentul actual al fabricii de metale neferoase din apropierealocalitatii din centrul Transilvaniei.

Investitia in educatie este cea mai rentabila pe termen lung

Investitia in educatie ofera cea mai mare rentabilitate pe termen lung, fiind singura al carui randament este peste cel al pietei de capital - a declarat, ieri, Ileana Gutu, senior manager in cadrul companiei de consultanta PricewaterhouseCoopers PWC).

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )