Libnet.ro
UNICEF

17:15

Cum arata cele mai noi prim-planuri ale planetei Jupiter facute de naveta Juno (FOTO)

B1 B1,
Cum arata cele mai noi prim-planuri ale planetei Jupiter facute de naveta Juno (FOTO)

Pe 12 februarie naveta Juno a facut o noua fotografie a norilor planetei Jupiter, in timp ce se afla la o distanta de doar 13. 000 de kilometri de ei, arata NASA. Sursa foto: NASA Pe 21 decembrie, naveta. continuă pe B1

Cti utilizatori romni sunt pe fiecare retea sociala si care au fost cele mai populare postari n 2018

Pe Facebook sunt 10 milioane de utilizatori romani, pe Youtube peste 3 milioane, iar pe Twitter, retea foarte populara in alte tari, sunt mai putin de 50. 000 de utilizatori activi, arata un raport ZeList pentru anul 2018. Pe Facebook cele mai populare postari au avut peste 300. 000 de share-uri, iar in tara sunt 16. 000 de bloguri active pe care au fost peste un milion de postari anul trecut. Pe YouTube canalul unei tinere din Suceava, Izabella Stress, a ajuns sa aiba chiar si un clip cu peste 500 de milioane de views.

Cele mai bune vinuri romanesti cu care sa-ti impresionezi partenerii

Esti in cautare de cele mai bune vinuri romanesti cu care sa-ti impresionezi partenerii? Avem noi o lista pentru tine si iti spunem de unde le poti comanda.

Romnia a depasit Ungaria si Polonia la productia auto. Cum stam n UE si catre ce piete merg cele mai multe masini produse n Uniune

Romania a fost anul trecut pe locul opt la productia de masini in UE, depasind Polonia si Ungaria, insa tara noastra este foarte departe de Slovacia si Cehia. Raportul ACEA pentru industria auto europeana arata ca Japonia si Turcia sunt pietele de unde vin cele mai multe autoturisme importate de UE, in timp ce SUA si China sunt principalele destinatii de export. La autobuze si vehicule comerciale, Turcia este principala tara care exporta in UE.

Test de cultura generala: unde isi au izvoarele zece din cele mai cunoscute rauri ale Romaniei

Va puteti testa nivelul cunostintelor in acest domeniu parcurgand chestionarul alaturat. Ne puteti scrie in sectiunea comentarii la cate intrebari ati stiut raspunsul.

Opinii: Duminica a fost o zi neagra pentru democratie, iar cele mai nocive componente ale politicii au ajuns in Parlament

Recentele alegeri nu sunt un exemplu de democratie, ci, dimpotriva, reprezenta o rusine pentru Republica Moldova. Cetatenii s-au lasat cumparati si manipulati de forte oligarhice care au propulsat oameni-fantoma in alegeri. De aceasta parere este presedintele Organizatiei UNIREA-ODIP, Vlad Biletchi, candidat in alegerile de duminica din partea Partidului Liberal. in opinia lui, fortele de dreapta nu au fost pregatite pentru aceste alegeri.

Cele mai periculoase diete: iti deregleaza metabolismul

Chiar daca te ajuta sa reduci surplusul de grasime, urmatoarele diete se afla pe lista cu cele mai daunatoare reactii pentru sanatate.

Acestea sunt cele mai sanatoase 10 alimente de pe planeta!

Acestea sunt cele mai sanatoase 10 alimente de pe planeta. Consuma-le zilnic si vei imbatrani mai lent! Citeste mai mult pespynews. ro .

MESAJE 1 MARTIE. Cele mai frumoase mesaje, sms-uri, urari pentru persoana iubita, sotie, colega, mama

De 1 Martie, femeile sunt sarbatorite. Iata cele mai frumoasemesaje, sms-uri, urari pe care poti sa le trimitipersoaneiiubite. Miracolul renasterii.

1 MARTIE. Cele mai frumoase mesaje, sms-uri, urari pentru mame

Iata cele mai frumoase mesaje, sms-uri, urari pe care le putetitrimite mamelor de Martisor. Venirea primaverii este un bun prilej de a le trimite celor dragi un mesaj, o.

MESAJE DE 1 MARTIE. Cele mai tari mesaje pentru femeile din viata ta

Prima zi a primaverii poate fi un bun prilej de a le transmite, cu ocazia Martisorului, cele mai frumoase urari persoanelor dragi din familia ta, prietenelor sau colegelor.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )