Libnet.ro
UNICEF

11:15

Marte va fi mai aproape ca oricand de Pamant si nu poti rata asta

Playtech Playtech,
Marte va fi mai aproape ca oricand de Pamant si nu poti rata asta

Marte va fi mai aproape de Pamant decat de obicei pe 31 iulie, cand va fi la aproximativ 58 de milioane de kilometri distanta de Pamant. Planeta nu s-a mai apropiat atat de mult de a noastra din 2003, conform celor de la NASA. Daca cerul va fi senin, va fi simplu sa observi planeta []. continuă pe Playtech

Turul Frantei: Primoz Roglic, nvingatorul etapei a 19-a; Geraint Thomas (Sky), cu un pas mai aproape de victoria finala

Primoz Roglic LottoNLJumbo) a castigat etapa a 19-a disputata intre Lourdes si Laruns, pe o distanta totala de 200,5 km - Col du Tourmalet si Col d'Aubisque au facut parte din meniul zilei), victoria aducandu-i slovenului urcarea pe locul trei in clasamentul general l-a depasit pe Chris Froome). Ajuns al doilea la linia de sosire, Geraint Thomas Sky) nu numai ca si-a mentinut tricoul galben, dar a mai pus si cateva secunde fata de urmaritori. Se actualizeaza.

Protest n fata Primariei:Primarul paralel cu Bucurestiul sau 0% mai aproape de revolutia din trafic

Activewatch, alaturi de mai multe organizatii, au participat joi la un protest in fata Primariei Municipiului Bucuresti unde au prezentat un raport in care acuza institutia de faptul ca in ultimii doi ani, de cand Gabriela Firea este primar, bilantul este unul negativ.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )