Libnet.ro
UNICEF

06:15

Dupa un experiment simplu, un orasel din Italia nu a mai raportat niciun caz nou: cum a fost posibil

Playtech Playtech,
Dupa un experiment simplu, un orasel din Italia nu a mai raportat niciun caz nou: cum a fost posibil

Italia se confrunta cu cea mai dificila perioada de la inceperea epidemiei, dar un orasel aflat in centrul problemei nu a raportat cazuri noi. Situatia actuala este rezultatul unui. continuă pe Playtech

Un orasel din Italia nu a mai raportat niciun caz nou de COVID-19, dupa un experiment

Vo, un orasel din Nordul Italiei, situat langa Venetia, nu a mai raportat niciun caz nou de COVID-19, dupa un experiment ce a implicat testarea tuturor locuitorilor sai.

Judetul din Romania care nu a mai raportat niciun caz de coronavirus. Cum a fost posibil asta

Pana la data de 18 martie 2020, ora 18:00, au fost confirmate 261 cazuri de infectie cu coronavirus COVID-19. in ultimele zile au fost confirmate in medie aproximativ 30 de cazuri. Desi situatia este pe un trend ascendent, intr-un judet din Romania s-a oprit timpul in loc. Cum a fost posibil sa nu mai raporteze .

Doi romani din Italia, gest impresionant: Ofera paine gratis pentru cei care nu isi mai permit sa cumpere

Gest impresionant facut de doi romani din Italia, care au decis sa sara in ajutorul celor care au ramas fara bani sau fara joburi in aceasta perioada.

Cristi Chivu, mesaj dur pentru romanii din Italia! Si-a iesit din minti si a rabufnit

Italia este in plina criza epidemiologica si multi romani sunt acum in situatia de izolare totala, atat local, dar si fata de familiile lor din Italia dar si din Romania. Printre cei izolati datorita pandemiei COVID-19 se afla si fotbalistul roman, Cristian Chivu, care se afla in Italia, alaturi de familie, in Milano, zona cu .

Mii de romani se intorc acum in tara, din Italia, Spania si Austria: cum a fost posibila migrarea

Aproximativ 6000 de cetateni romani s-au intors in tara in aceasta noapte, cu aproximativ 830 de vehicule. Ei revin in Romania din Italia, Spania si Austria. Oamenii se afla pe drum de cateva zile, dar pana acum, nu au putut sa vina in tara din cauza unei decizii radicale a autoritatilor ungare. Din fericire pentru .

Vlad Mixich: Romania ramane pe o rata de crestere a cazurilor de coronavirus similara celor din Italia sau Franta

Romania ramane pe o rata de crestere a cazurilor de coronavirus similara celor din Italia sau Franta, calculul fiind bazat pe estimarile epidemiologice disponibile public, afirma Vlad Mixich, expert in politici de sanatate.

Doctor infectat cu coronavirus, marturie dintr-un spital din Italia: Pana nu ajungi asa aproape de moarte, nu intelegi prin ce suferinte trec unii

Un doctor infectat cu coronavirus din Italia a facut marturisiri cutremuratoare cu privire la lupta pe care o are impotriva coronavirusului.

Strigat disperat din partea infirmierilor din Italia: Avem nevoie de voi. Nu mai e timp

Italia este tara cu cele mai multe cazuri de coronavirus din Europa, situatia fiind una realmente disperata. Medicii, infirmierii si toate cadrele medicale nu mai fac fata numarului mare de bolnavi, cerand ajutor disperat din toate partile: Nu mai e timp. Nu avem timp nici macar sa plangem. in plina pandemie de coronavirus, Italia urla .

Mesajul zdrobitor al unei asistente medicale din Italia: Sunt obosita fizic, nu mai pot merge la baie. Nu imi permit luxul de a merge inapoi la casa mea

O asistenta medicala din Milano, Italia, a postat un mesaj impresionant, in care cauta sa atraga oamenilor atentia cu privire la eforturile depuse de personalul medical in aceasta perioada dificila, dar si de responsabilitatea pe care o avemfiecarein aceasta lupta cu virusul COVID-19.

Bogdan Aurescu: Aproximativ 6.000 de romani din Italia, Spania, Austria revin in tara marti noapte prin culoarul special deschis in Ungaria

In jur de 6. 000 de cetateni romani cu 830 de vehicule sunt blocati la granita dintre Austria si Ungaria si vor reveni in tara in aceasta noapte, dupa ce, la insistentele Ministerului roman de Externe, Ungaria a deschis un coridor umanitar de tranzitare a tarii intre orele locale 21:00 si 5:00, potrivit ministrului Bogdan Aurescu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )