Libnet.ro
UNICEF

22:45

Judetul din Romania care nu a mai raportat niciun caz de coronavirus. Cum a fost posibil asta

Playtech Playtech,
Judetul din Romania care nu a mai raportat niciun caz de coronavirus. Cum a fost posibil asta

Pana la data de 18 martie 2020, ora 18:00, au fost confirmate 261 cazuri de infectie cu coronavirus COVID-19. in ultimele zile au fost confirmate in medie aproximativ 30 de cazuri. Desi situatia este pe un trend ascendent, intr-un judet din Romania s-a oprit timpul in loc. Cum a fost posibil sa nu mai raporteze . continuă pe Playtech

Dupa un experiment simplu, un orasel din Italia nu a mai raportat niciun caz nou: cum a fost posibil

Italia se confrunta cu cea mai dificila perioada de la inceperea epidemiei, dar un orasel aflat in centrul problemei nu a raportat cazuri noi. Situatia actuala este rezultatul unui.

Un orasel din Italia nu a mai raportat niciun caz nou de COVID-19, dupa un experiment

Vo, un orasel din Nordul Italiei, situat langa Venetia, nu a mai raportat niciun caz nou de COVID-19, dupa un experiment ce a implicat testarea tuturor locuitorilor sai.

Pentru prima data de la aparitia COVID-19, China nu a raportat niciun caz de infectie locala

China nu a raportat, joi, niciun caz local de infectie, fiind pentru prima data in ultimele 3 luni cand se intampla lucrul acesta. Toti cazurile nou diagnosticate sunt ale unor persoane care au venit in statul nipon din alta parte.

Coronavirus: Primul oras din Romania care restrange programul autobuzelor si tramvaielor

Programul mijloacelor de transport in comun din Iasi a fost limitat, in urma unei decizii a Comitetului local pentru Situatii de Urgenta. Astfel, tramvaiele si autobuzele vor circula numai intre anumite ore.

Orasul care nu a mai raportat niciun caz de COVID-19, dupa un mic experiment

Un orasel din nordul Italiei, situat langa Venetia, nu a mai raportat niciun nou caz de coronavirus dupa un mic experiment: a testat toti locuitorii orasului, luand masurile necesare pentru cei confirmati pozitiv.

Un site din Romania care distribuia stiri false despre coronavirus va fi inchis, iar proprietarul cercetat penal

Grupul de Comunicare Strategica al Guvernului Romaniei a anuntat, astazi, ca ministrul Marcel Vela a propus inchiderea unui site din Romania care distribuia stiri false despre pandemia de coronavirus si situatia din tara.

UPDATE Cresteri importante in traficul de internet si telefonie din Romania din cauza epidemiei de COVID-19: Operatorii iau masuri, nu exclud blocajele si recomanda o utilizare rationala a resurselor

Cresteri importante ale traficului de internet si telefonie au inceput sa fie anuntate de toti marii operatori de comunicatii din Romania, care asigura insa ca au luat masuri pentru a asigura continuitatea serviciilor pe fondul cresterii traficului de date datorate izolarii la domiciliu a populatiei. Totusi, atat Orange cat si Telekom au recomandat miercuri ca utilizatorii sa aiba un consum rezonabil de tehnologie. Sunt asteptate audiente record la televiziunile de stiri si nu sunt excluse anumite blocaje in retele in zonele rezidentiale. Vodafone spune ca pentru serviciul Netflix a inregistrat o crestere de 40% a traficului in reteaua UPC. Vezi in articol primele date si estimari de trafic furnizate de Telekom, Orange, Vodafone si RCSRDS la solicitarea HotNews. ro.

Peste 100 de locuri de cazare in centrele de carantina. Niciun caz de infectie cu COVID-19 la Calarasi

Peste 100 locuri de cazare in cele 5 centre de carantina sunt asigurate pentru persoanele care necesita izolare. Prefectura Calarasi a anuntat marti ca in acest moment 216 persoane sunt izolate la domiciliu. Niciun caz de infectie cu COVID-19 nu a fost inregistrat in judetul Calarasi.

AMRCR: Nu se suspenda activitatea lanturilor de magazine alimentare din Romania

Asociatia Marilor Retele Comericale din Romania infirma zvonurile lansate in ultima perioada si spune ca niciun mare comerciant nu are intentia sa inchida vreun magazin cu produse alimentare care activeaza in tara noastra.

Criza coronavirus in Romania. Care este cel mai rau scenariu si cand este asteptat varful epidemiei

Secretarul de Stat in Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru, a comentat pentru Digi 24 ca unul dintre cele mai reele scenarii care i se poate intampla Romaniei e cresterea in ritm alert a imbolnavirilor. Din pacate, Tataru estimeaza ca acest lucru e posibil pe la jumatatea lunii viitoare. Pericol de Paste, cand romanii vin acasa Tataru .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2558 seconds )