Libnet.ro
UNICEF

14:30

Minune in plina pandemie. Cum de Harghita si Sibiu sunt neatinse de virus. Explicatia fenomenului

Playtech Playtech,
Minune in plina pandemie. Cum de Harghita si Sibiu sunt neatinse de virus. Explicatia fenomenului

Harghita si Sibiu nu au fost atinse de virus. Explicatia fenomenului. Cifra asta de zero nu e in niciun caz reala. Cum de Harghita si Sibiu sunt neatinse de virus? Sibiul si Harghita sunt pe zero. Pe hartie, nu exista niciun cetatean infectat cu coronavirus care sa fi fost atins de virus. Cu toate acestea, . continuă pe Playtech

Imagini revoltatoare! in plina pandemie de coronavirus, mai multi angajati stau inghesuiti in microbuzul spre serviciu

In plina pandemie de coronavirus, multi romani sunt nevoiti sa mearga la munca in conditii aproape inumane, care nu le permit sa aiba minimul de siguranta impotriva unei potentiale infectari cu noul coronavirus. O angajata din Constanta a iesit plangand din microbuzul care o ducea spre munca Acesta este si cazul unei femei din Constanta, .

Cum incearca austriecii sa aduca in tara ingrijitoarele din Romania, in plina pandemie de coronavirus: Zbor special din Timisoara si ajutoare de stat de sute de euro

Aproape 300 de ingrijitoare din Romania si din Bulgaria sunt asteptate sa soseasca luni in Austria, in plina pandemie de coronavirus. in acest moment critic austriecii au mare nevoie de personal din afara.

Noua metoda de inselatorie a batranilor, in plina pandemie de coronavirus. Pensionarii trebuie sa aiba mare grija!

Hotii vin cu noi metode de inselatorie in plina pandemie de coronavirus. Acestia suna la usa batranilor si spun ca sunt trimisi de autoritati sa dezinfecteze casa. Asftel, talharii fura tot ce gasesc in case.

In plina Pandemie, Printul Harry si Meghan au fugit din Canada! Afla unde locuiesc acum!

In plina pandemie de Coronavirus, Printul Harry si Meghan Markle au parasit Canada. Conform unor apropiati, acestia ar urma sa locuiasca permanent in Los Angeles.

Catalin Botezatu a dat lovitura in plina pandemie. Contracte de milioane de euro cu statul pentru medici

Pandemia de coronavirus ii rotunjeste conturile creatorului de moda Catalin Botezatu. Vorbim de sume de aproximativ 18 milioane de euro. Asta da lovitura de proportii pentru firma Viggo Fashion International! in plina criza medicala, Botezatu da lovitura in contextul crizei fara precedent provocata de pandemia de coronavirus, Viggo Fashion International, producator de costume si haine .

AGENTIILE DE PRESA: SUA refuza sa suspende sanctiunile internationale, in plina pandemie de Covid-19

Statele Unite raman surde la cele mai diverse apeluri in vederea unei suspendari a sanctiunilor care afecteaza tari grav lovite de criza sanitara - ca Iranul -, in plina pandemie de covid-19, si, din contra, isi inaspresc masurile punitive, relateaza AFP.

Ce se intampla cu preotii care au impartasit cu o singura lingurita in plina pandemie

Desi sistemul medical romanesc se confrunta cu probleme mari, in aceasta perioada, in fata unui dusman care a afactat toata planeta si are nevoie urgenta de solutii, un deputat a ales sa faca plangeri penale preotilor, in loc sa puna umarul la rezolvarea acestora. Este vorba de deputatul USR, Emanuel Ungureanu. El, impreuna cu alte .

Sute de mii de sirienii aflati de pe teritoriul ocupat de Turcia au fost deconectati de la reteaua de apa, in plina pandemie. Oamenii nu au voie sa isi paraseasca locuintele din cauza carantinei

Aproximativ 460,000 desirieni care locuiescde pe teritoriul ocupat de Turcia a fost deconectatide la reteaua de apa, in plina pandemie. Fortele militare turce aflate laTel Abyad controlea.

PSD considera ca ministrul Costache a dezertat in plina pandemie!

PSD a transmis, joi, ca ministrul Victor Costache a dezertat in plina pandemie de coronavirus, iar.

Primul pas spre aprobarea legii prin care Avocatul Poporului sa aiba salariu de judecator ICCJ Proiectul, depus in plina pandemie de coronavirus

Proiectul de lege depus in plina pandemie de coronavirus care prevede, printre altele, ca Avocatul Poporului sa aiba o indemnizatie lunara echivalenta cu a judecatorilor cu grad maxim de la inalta Curte de Casatie si Justitie a fost avizat favorabil joi in Comisia pentru drepturile omului din Camera Deputatilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )