Libnet.ro
UNICEF

08:00

Vestea buna pe care toti pensionarii o asteptau! Masuri fara precedent in Romania

Playtech Playtech,
Vestea buna pe care toti pensionarii o asteptau! Masuri fara precedent in Romania

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a facut anuntul pe care toti pensionarii isi doreau sa-l auda! Aceasta a asigurat ca pensiile vor fi platite la zi, integral, iar cetatenii au niciun motiv de temere. Printre scenariile existente nu este exclusa chiar plata pensiilor in avans, sutine ea. Cum ar putea fi ajutati pensionarii in perioada decretata . continuă pe Playtech

Veste uriasa pentru toti pensionarii! Cum ar putea primi bani in avans

Ministrul Muncii a facut un anunt foarte important pentru pensionari. Ce trebuie sa stie toti varstinicii? Cum pot primi bani in avans? Iata ce spune Violeta Alexandru! Veste mare pentru toti pensionarii! Cum ar putea primi bani in avans? Violeta Alexandru a anuntat ca are in vedere plata in avans in pensiilor pentru ca oamenii .

PE FONDUL CRIZEI COVID-19: Marius Budai someaza Guvernul sa nu ia masuri fara consultarea sindicatelor

In calitate de fost ministru al Muncii, somez Guvernul Orban sa nu ia masuri care vor afecta vietile a milioane de cetateni romani, fara consultarea sindicatelor, a afirmat, luni, deputatul PSD, Marius Constantin Budai, intr-o postare pe Facebook, precizand ca masuri precum modificarea Codului Muncii nu pot fi luate doar in consultare cu patronatele.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )