Libnet.ro
UNICEF

00:06

Cine este omul care a inspirat denumirea personajului Mario

Playtech Playtech,
Cine este omul care a inspirat denumirea personajului Mario

Cel care a fost inspiratia pentru Mario nu a fost instalator, nu purta mustata si nici macar nu a lucrat la Nintendo. A fost italian si a avut afaceri cu filala companiei japoneze din SUA. continuă pe Playtech

Caru' cu vedete:Cine este iubitul Emiliei Clarke din Game of Thrones; Johnny Depp a fost dat afara din seria Piratii din Caraibe; Cunoscuta geaca neagra a lui Michael Jackson va fi scoasa la licitatie

Anca Neacsu, ex-ASIA, canta la nunti: Se urca pe mese si-mi cer sa le cant. Chiar si cand statea in Turcia cu sotul ei, Anca Neacsu venea periodic in Romania pentru a face. Ce reguli i-a impus Meghan Markle fostului sot in cazul in care ar fi ramas insarcinata. Ducesa de Sussex, pe atunci actrita in serialul Suits, a fost foarte preocupata de.

Cine este criminalul fotbalistului gasit aproape decapitat intr-un tufis

Criminalul fotbalistului Daniel Correa Freitas, legitimat la echipa braziliana Sao Paolo, este chiar impresarul sau, Edson Brittes Jr. Barbatul si-a recunoscut fapta, spunand ca s-a razbunat pentru ca sportivul.

Aceasta este tara care interzice cremele de protectie solara

Republica Palau, tara insulara din Oceanul Pacific, va interzice cremele de protectie solara care distrug recifele de corali din cauza substantelor chimice toxice. Autoritatile spun ca vor fi aplicate amenzi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )