Libnet.ro
UNICEF

01:05

The Legend of Zelda castiga cea mai importanta distinctie in gaming

Playtech Playtech,
The Legend of Zelda castiga cea mai importanta distinctie in gaming

Legend of Zelda este responsabil in mare parte de succesul consolei Nintendo Switch, iar acum intelegem care este motivul din spate. Cand s-a lansat consola Nintendo Switch, numarai pe degete jocurile disponibile pentru respectiva consola. Printre ele s-a numarat insa The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Un singur titlu a reusit sa transforme []. continuă pe Playtech

Contractul de credit sau certificatul de casatorie? Studiu: Care este cea mai importanta SEMNATURA din viata pentru romani

Un studiu Provident arata ca pentru multi romani cea mai importanta semnatura din viata este, surprinzator, pe contractul de credit. Astfel, pentru 26% dintre respondenti spun ca semnatura pe.

Miss World 2017. Ea este cea mai frumoasa femeie din lume.

Cea mai frumoasa femeie din lume a fost desemnata in cadrul finalei concursului Miss World 2017, desfasurat in orasul Sanya din China. Iata cine a impresionat cel mai mult juriulu.

Star Wars The Last Jedi: care este cea mai buna veste despre viitorul film

Mai sunt cateva saptamani pana la lansarea oficiala a Star Wars The Last Jedi, dar abia acum aflam un detaliu important despre viitoarea pelicula. Star Wars este cea mai profitabila franciza a ultimilor 50 de ani, chiar daca ne apropiem de cateva zeci de filme din universul Marvel. Din acest motiv, interesul fanilor pentru fiecare [].

Conferinta la care s-a facut cea mai inteligenta fotografie din istorie

In 1927, la Bruxelles, avea loc cea de-a cincea editie a Conferintelor Solvay, initiate in 1911. Aici a fost facuta fotografia care astazi, este considerata de multi cea mai inteligenta fotografie, datorita personalitatilor care apar in ea, fizicieni si chimisti de seama ai secolului XX.

FOTO Sponsorii au grija de Simona Halep! Ce cadou a primit cea mai buna jucatoare a lumii de la una dintre firmele care si-a asociat imaginea cu a ei

Simona Halep este cea mai buna jucatoare de tenis a lumii, conform clasamentului WTA, drept pentru care atrage si contracte de sponsorizare.

Amenda de 26.000 de euro pentru cea mai bogata femeie a Norvegiei

Cea mai bogata femeie din Norvegia, care are numai 22 de ani, s-a vazut nevoita sa plateasca o amenda piperata dupa ce a fost prinsa beata la volan. Cu toate acestea, tanara a scapat usor, scrie presa internationala.

Eurostat: Aproape jumatate dintre copiii din Romania, in risc de saracie, cea mai mare rata din UE

Aproape jumatate dintre copiii din Romania 0-17ani) se aflau in risc de saracie in anul 2016, cea mai mare proportie din Uniunea Europeana, potrivit celor mai recente date disponibile, prezentate luni de Eurostat.

Clasamentul WTA: Mihaela Buzarnescu, cea mai buna clasare din cariera (locul 60 - a depasit-o pe Maria Sharapova); Simona Halep, in continuare lider

Castigatoare a turneului ITF de la Toyota Japonia), Mihaela Buzarnescu a urcat pe locul 60 in ierarhia WTA cea mai buna clasare din cariera), performanta cu care a depasit-o pe Maria Sharapova 61 in lume). Simona Halep se mentine lider pentru a saptea saptamana la rand 6175 puncte).

VIDEO|Cea mai mare aeronava din lume s-a prabusit

Cea mai mare aeronava din lume, Airlander 10, s-a prabusit, sambata, in Marea Britanie. Accidentul s-a produs in Bedfordhsire, la mai putin de 24 de ore de la un test de zbor efectuat cu succes.

Pacientii romani nu au acces la servicii medicale din cauza coruptiei, sustine cea mai prestigioasa publicatie medicala europeana

Sistemul medical din Romania este in pragul colapsului. Statul roman aloca pentru Sanatate cea mai mica suma din Uniunea Europeana, atat raportat la PIB, cat si pe cap de locuitor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )