Libnet.ro
UNICEF

23:30

Unul dintre cele mai populare jocuri de pe PC ajunge pe Nintendo Switch

Playtech Playtech,
Unul dintre cele mai populare jocuri de pe PC ajunge pe Nintendo Switch

Succesul unei console de jocuri depinde foarte mult de continutul disponibil. Unul dintre motivele pentru care PS4 se vinde atat de bine sunt jocurile disponibile doar pentru PlayStation. Nintendo Switch este pe cale sa devina si mai popular datorita portarii unuia dintre cele mai populare jocuri de pe PC. Digital Extremes, dezvoltatorul jocului online Warframe, []. continuă pe Playtech

A murit Ioan Bradu Iamandescu, unul dintre cei mai importanti alergologi europeni

A murit Ioan Bradu Iamandescu. Marele alergolog si deschizator de drumuri in psihosomatica, autor de carti mai ales cea legata de terapia prin muzica, traduse in multe limbi a murit joi, la varsta.

incepe fenomenul Garana Jazz in Muntii Banatului. Cine va canta in 2018 la unul dintre cele mai respectate festivaluri de gen din Europa

Festivalul Garana Jazz, editia cu numarul 22, se va desfasura in perioada 12-15 iulie. Patru zile, trei scene, 25 de concerte.

Cele mai stranii semnaturi ale oamenilor celebri

Multor personalitati din diverse domenii le place sa se evidentieze. Unii o fac prin semnatura proprie. Comerciantul si omul de stat american John Hancock, unul dintre cei mai cunoscuti patrioti din timpul Revolutiei americane, a devenit celebru inclusiv prin semnatura pe care a lasat-o sub Declaratia de independenta a SUA.

Festival medieval in una dintre cele mai frumoase cetati din Romania

Cetatea din Oradea imbraca straie de sarbatoare in acest weekend, cand are loc cea mai bogata editie a Festivalului Medieval, in orasul de pe Cris urmand sa ajunga 450 de domnite si cavaleri, din Romania, Serbia, Bulgaria, Slovacia, Ucraina, Ungaria si Cehia, care vor da spectacole si vor purta lupte crancene.

Fondurile de pensii: Avem comisioane mici si pierderi de 145 mil. euro dupa lansare

Fondurile de pensii private din Romania au unele dintre cele mai mici comisioane dintre statele cu sisteme similare, iar la nivelul ultimilor 10 ani acestea inca au de recuperat o pierdere de 675 mil. lei 145 mil. euro) spun reprezentantii Asociatiei.

A murit una dintre cele doua persoane otravite in Marea Britanie

Una dintre cele doua persoane otravite cu neurotoxina Noviciok, in Marea Britanie, a murit. Potrivit autoritatilor din Regat, femeia in varsta de 44 de ani a murit duminica seara la spital, iar a doua.

Cele mai bune 11 look-uri de la Paris Haute Couture Week!

Mai mult ca sigur zilele trecute ati fost lipiti de ecranul telefonului sau al calculatorului si ati analizat toate tinutele care au curs impecabile pe podiumurile de la Paris Couture Fashion Week 2018. Iata care sunt cele mai reusite 11 aparitii.

Studiu: Plata facturilor se face cu mare intarziere in intreaga lume. in Romania, cele mai afectate sunt domeniile pharma si cel alimentar

Un studiu realizat de Euler Hermes Research la nivel global arata ca durata de incasare a creantelor a crescut cu 2 zile, ajungand la o medie de 66 de zile la nivel global, cel mai inalt nivel din 2007. in ce priveste Romania, cele mai afectate domenii de plata cu intarziere a facturilor sunt cel pharma si cel alimentar, se arata in studiu.

Reduceri eMAG televizoare. Cele mai tari oferte pe care le gasesti astazi

Magazinul online eMAG anunta oferte foarte avantajoase la mai multe categorii de electronice si electrocasnice. Iata care sunt cele mai avantajoase reduceri eMAG televizoare:.

Unde va puteti angaja in strainatate. Germania ofera cele mai multe posturi, ce meserii se cauta

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 1. 126 locuri de munca vacante. Cele mai multe posturi sunt disponibile sunt in Germania, 329.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )