Libnet.ro
UNICEF

07:45

Gabriela Firea, masura care ii vizeaza pe toti bucurestenii. incepe chiar de astazi

Playtech Playtech,
Gabriela Firea, masura care ii vizeaza pe toti bucurestenii. incepe chiar de astazi

Programul Sunt imun la COVID? a debutat la Arena Nationala, unde primii 500 de bucuresteni urmeaza sa fie testati in vederea stabilirii gradului de imunizare la coronavirus. in curand vom afla in ce masura este raspandit noul virus la nivelul Capitalei, a anuntat Gabriela Firea. 500 de bucuresteni, testati ACUM la Arena Nationala A inceput . continuă pe Playtech

DIGI |RCS & RDS, anuntul despre Huawei care vizeaza toti clientii din Romania

Huawei e un nume controversat la nivel european dupa ce americanii au avertizat ca spioneaza prin intermediul echipamentelor in favoarea Guvernului de la Beijing. Totusi, exista operatori mari.

GABRIELA FIREA: Sper ca toti cei care blocheaza licitatiile pentru achizitia de mijloace de transport in comun sa vada aceasta imagine

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, da vina pentru incendiul care a mistuit duminica un troleibuz in centrul orasului pe presupusele blocaje intentionate ale licitatiilor organizate de primarie pentru noi mijloace de transport in comun.

Batalia pentru Primaria Bucuresti: Nicusor Dan vorbeste la HotNews LIVE, joi, de la 12.00, despre lupta cu Gabriela Firea si solutiile pentru Capitala

Nicusor Dan, candidatul PNL-USR la Primaria Capitalei, este invitat joi, de la ora 12. 00, la interviurile HotNews LIVE. Care este strategia prin care vrea s-o invinga pe Gabriela Firea? Care sunt solutiile pentru Bucuresti? Ce ii reprosesaza Gabrielei Firea dupa 4 ani? Sunt cateva dintre intrebarile la care Nicusor Dan va raspunde. Cititorii HotNews. ro ii pot pune intrebari invitatului, folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate, iar cele continand injurii sau atacuri la persoana nu vor fi aprobate.

Motivul pentru care Gabriela Firea da in judecata Ministerul Sanatatii

Gabriela Firea a anuntat miercuri ca va depune plangere pentru abuz in serviciu si zadarnicirea combaterii bolilor la adresa conducerilor Directiei de Sanatate Publica DSP) Bucuresti si Ministerului Sanatatii.

Nicusor Dan: Primarul general Gabriela Firea a trimis un om demis cand a luat foc un tramvai sa investigheze un troleibuz in flacari

Nicusor Dan sustine ca seful Corpului de control al Primariei Capitalei, Dumitru Catana, care a fost trimis de primarul general Gabriela Firea la Societatea de Transport Bucuresti sa investigheze cazul.

Troleibuzul care a luat foc, a fost verificat sambata. Gabriela Firea nu exclude un sabotaj

Gabriela Firea a vorbit despre troleibuzul care a luat foc pe unul dintre cele mai importante bulevarde in Bucuresti, intr-o interventie telefonica la Digi24. Potrivit declaratiilor facute de Primarul General al.

Gabriela Firea, despre troleibuzul care a luat foc in Capitala: Luam in calcul si un sabotaj

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, duminica, la Digi24, ca ia in calcul chiar si un sabotaj in legatura cu troleibuzul care a luat foc in centrul Capitalei.

Gabriela Firea, despre troleibuzul care a luat foc in Capitala: Luam in calcul si un sabotaj

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, duminica, la Digi24, ca ia in calcul chiar si un sabotaj in legatura cu troleibuzul care a luat foc in centrul Capitalei.

Gabriela Firea cere modificarea legii privind achizitiile publice

Primarul Capitalei Gabriela Firea a vorbit in exclusivitate la Antena 3 despre siguranta transportului public si problemele pe care le-a intampinat cu licitatiile demarate pentru reinnoirea parcului auto.

Gabriela Firea, meci de fotbal in familie

Primarul Capitalei Gabriela Firea a postat, duminica, mai multe imagini surprinse in timp ce juca fotbal cu sotul Florentin Pandele si cei doi baieti. Atunci cand te visezi Hagi, a scris Firea in dreptul pozelor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )