Libnet.ro
UNICEF

13:45

Redeschiderea frontierelor in Uniunea Europeana, un vis frumos: pandemia pune bete in roate gigantilor

Playtech Playtech,
Redeschiderea frontierelor in Uniunea Europeana, un vis frumos: pandemia pune bete in roate gigantilor

Unele tari si-au revenit mai bine dupa pandemie decat altele, iar daca te uiti la cazurile din tara noastra, este evident ca romanii nu au multe motive de mandrie. Din pacate, nivelul de. continuă pe Playtech

Americanii, interzisi in Uniunea Europeana

Redeschiderea frontierelor Uniunii Europene pentru cetatenii non-UE nu implica si intrarea persoanel.

Uniunea Europeana si Marea Britanie incep negocieri maraton despre relatia lor post-Brexit Care sunt punctele majore de dezacord

Marea Britanie si Uniunea Europeana afiseaza un optimism prudent in contextul in care incep luni cinci saptamani de negocieri intense, care au ca scop obtinerea de progrese in legatura cu relatia post-Brexit si evitarea unui no deal catastrofal la sfarsitul anului, comenteaza AFP.

Uniunea Europeana isi creste fondurile pentru lansari de rachete, sateliti si explorarea spatiului

Uniunea Europeana va aloca fonduri mai mari pentru lansari de rachete, sateliti de comunicatii si exploarea spatiului pentru a continua succesele deseori necunoscute in domeniul spatial si pentru a tine pasul cu ambitiile americane si chineze, a declarat duminica comisarul Thierry Breton, transmite Reuters.

Uniunea Europeana finanteaza lansari de rachete si explorarea spatiului, incercand sa tina pasul cu americanii si chinezii

Uniunea Europeana finanteaza lansari de rachete, sateliti de comunicatii si explorarea spatiului, incercand sa tina pasul cu ambitiile Statelor Unite si Chinei, scrie Reuters, citat de news. ro.

Uniunea Europeana va aloca fonduri mai mari pentru lansari de rachete, sateliti si explorarea spatiului

Uniunea Europeana va aloca fonduri mai mari pentru lansari de rachete, sateliti de comunicatii si exploarea spatiului pentru a continua succesele deseori necunoscute in domeniul spatial si pentru a tine pasul cu ambitiile americane si chineze.

UE isi amana decizia in privinta redeschiderii frontierelor

Europenii nu reusesc sa ajunga la un acord asupra unei liste de tari al caror nivel de contaminare cu Covid-19 ar permite sa fie considerate sigure pentru ca rezidentii lor sa poata intra in Uniunea Europeana in iulie, arata surse diplomatice de la Bruxelles.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )