Libnet.ro
UNICEF

22:00

De ce virusul a ucis mai multi oameni in Europa si Statele Unite decat in Asia

Playtech Playtech,
De ce virusul a ucis mai multi oameni in Europa si Statele Unite decat in Asia

Virusul cu care ne confruntam in prezent a ucis extrem de multi oameni, la nivelul intregii planete. Totusi, numarul de decese arata diferit de la tara la tara, dar si de la continent la. continuă pe Playtech

Seful diplomatiei chineze acuza Statele Unite ca forteaza un nou Razboi rece

Ministrul chinez al Afacerilor Externe, Wang Yi, a vorbit duminica despre tensiunile acumulate intre tara sa si Statele Unite, mai ales de la debutul crizei sanitare.

Le Point: China se declara pregatita pentru un nou Razboi rece cu Statele Unite

Relatiile chino-americane sunt din ce in ce mai proaste. Duminica, ministrul chinez de Externe, Wang Yi, a vorbit fara menajamente despre tensiunea reinnoita dintre cele doua tari de la inceputul crizei de coronavirus. China si Statele Unite sunt la un pas de un nou razboi rece, a avertizat el, potrivit Le Point.

Noam Chomsky, despre pandemia de covid-19: Statele Unite alearga spre prapastie

Statele Unite alearga spre prapastie, din cauza absentei unei strategii federale impotriva pandemiei, a lipsei unui sistem de asigurari de sanatate universal si a dispretului lor pentru schimbarile climatice, sustine filosoful american Noam Chomsky intr-un interviu acordat AFP.

Boeing va elimina peste 12.000 de locuri de munca din Statele Unite

Boeing a anuntat ieri ca va elimina peste 12. 000 de locuri de munca din Statele Unite, inclusiv prin concedierea fortata a 6. 770 de lucratori americani, in cadrul restructurarii necesare din cauza impactului pandemiei de coronavirus.

Statele Unite ar putea impune sanctiuni Chinei din cauza proiectului de lege privind securitatea nationala in Hong Kong

Statele Unite ar putea impune sanctiuni Chinei din cauza unui proiect de lege referitor la securitatea nationala in Hong Kong, ceea ce ar pune in pericol statutul de centrul financiar al orasului, a declarat duminica consilierul pentru securitate nationala al Casei Albe Robert OBrien, transmite Reuters.

Focar de infectie cu COVID-19 la cea mai mare fabrica de paine din Harghita: Mai multi angajati, testati pozitiv la SARS-CoV-2

Un nou focar de COVID-19 a fost anuntat luni la cea mai mare firma de panificatie din Harghita, Harmopan. Compania a anuntat pe pagina de Facebook, ca mai multi angajati au fost testati pozitiv la noul.

Alegeri SUA 2020. Joe Biden primeste sprijinul celei mai mari confederatii sindicale de peste Atlantic

Cea mai mare confederatie sindicala din Statele Unite, AFL-CIO, a anuntat ca-l sustine pe democratul Joe Biden in alegerile prezidentiale americane de la 3 noiembrie, relateaza Reuters.

Se dau 2.500 de lei pentru mii de romani: cine ia acum mai multi bani acasa si de ce

Din aprilie s-a stabilit ca statul va oferi un ajutor financiar de 2. 500 de lei pentru mai mult de 11. 000 de romani. Parlamentul a venit acum cu o veste si mai buna. Din 6 aprilie, medicii si.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )