Libnet.ro
UNICEF

13:30

Amenintarea Rusiei: baza americana de la Deveselu pune Romania in pericol

Playtech Playtech,
Amenintarea Rusiei: baza americana de la Deveselu pune Romania in pericol

Se discuta de cateva saptamani de amenintari voalate la adresa Romaniei din partea Rusiei. Noile declaratii din partea Ministerului Apararii de la rusi spulbera orice echivoc. Daca Statele Unite ale Americii nu renunta la scutul antiracheta de pe teritoriul tarii noastre, riscul la care este expusa Romania tinde sa devina din ce in ce mai [] . continuă pe Playtech

Melescanu ia amenintarea Rusiei ca pe o gaselnita, ambasadorul rus spune ca nu exista

Ministerul Apararii de la Kremlin spera ca americanii sa distruga scutul antiaerian din Romania. Daca ii asculti pe Melescanu si pe ambasadorul Rusiei, ai crede ca nu trebuie sa-ti faci griji. Fara sa se fereasca in vreun fel sau sa para ca are emotii, Ministrul Aparararii din Rusia a cerut Statelor Unite un lucru cat [] .

Melescanu, despre cererea Rusiei: Baza de la Deveselu e pur defensiva. Maine vom avea o pozitie, dupa ce ne consultam si cu aliatii nostri

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a declarat, joi seara, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca baza de la Deveselu este pur defensiva, iar Romania va avea vineri o pozitie fata de anuntul Rusiei, dupa ce se va consulta si cu aliatii. Ministerul Apararii din Rusia a informat joi ca Statele Unite ar trebui sa isi distruga sistemele nucleare MK-41 plasate in Romania pentru a putea astfel sa respecte Tratatul INF.

Reactia lui Arafat dupa reteta naturista antigripa recomandata de Olivia Steer: O gandire care pune viata in pericol

Raed Arafat, seful Departamentului de Situatii de Urgenta DSU), a afirmat ca retetele-minune antigripale, cum este cea recomandata recent de Olivia Steer, activista anti-vaccin, pot pune in pericol vietile oamenilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1931 seconds )