Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cat costa masinile Dacia cu cel mai nou si mai eficient motor diesel

Playtech Playtech,
Cat costa masinile Dacia cu cel mai nou si mai eficient motor diesel

Ca sa respecte noile norme cu privire la emisiile poluante, Dacia si-a echipat masinile cu cel mai nou si mai eficient sistem de reducere a emisiilor pentru motoarele diesel. Mai nou, poti sa. continuă pe Playtech

Mutarea volanului de pe dreapta pe stanga: cum se face si cat costa

Mutarea volanului de pe partea dreapta pe stanga este un proces mai dificil decat pare si implica un cost destul de mare, in functie de masina pe care o ai. Noua legislatie din Romania nu.

VIDEO Imagini din avion cu centura Satu Mare, cel mai important proiect de drum national nou aflat n executie. PLUS: Filmare aeriana cu varianta ocolitoare Carei

Lucrarile la soseaua de centura a municipiului Satu Mare au fost contractate in 2015, dar abia in iunie 2018 a fost obtinuta autorizatia de construire. Asociatia Pro Infrastructura a realizat o filmare din avion a celor aproape 20 de km de centura, despre care spune ca reprezinta cel mai important proiect de drum national nou aflat in executie. in plus, asociatia a realizat de curand si o filmare cu un alt proiect rutier din zona: Centura Carei.

Vivo Z3 este cea mai nou chinezarie cu finisaje premium

Vivo are un portofoliu de produse foarte complicat, din cauza incercarii de a oferi versiuni particularizate pentru fiecare piata in care comercializeaza telefoane. Noul Vivo Z3 este cel mai.

Donald Trump: Fed, cel mai mare pericol pentru mine

Presedintele american Donald Trump a extins criticile la adresa Rezervei Federale Fed), pe care a descris-o drept cel mai mare pericol, din cauza strategiei de inasprire a politicii monetare, despre care considera ca poate pune in pericol cresterea economica, potrivit unui interviu acordat marti pentru Fox Business Network, transmite Reuters.

Donald Trump asigura ca nu i acopera pe sauditi n cazul disparitiei jurnalistului Khashoggi: Cel mai probabil vom sti ce s-a ntmplat la sfrsitul saptamnii

Presedintele Donald Trump a spus miercuri ca nu a incercat sa ii acopere pe aliatii sai sauditi in povestea disparitiei jurnalistului Jamal Khashoggi si ca cel mai probabil vom sti la sfarsitul saptamanii ce s-a intamplat cu acesta, dupa ce liderul de la Casa Alba a fost acuzat de Washington Post ca duce o operatiune diplomatica de curatare pentru a proteja Riadul, relateaza AFP.

Cel mai cautat INFRACTOR de pe planeta a fost POLITIST! Recompensa pentru capturarea lui este ENORMA (FOTO)

Nemesio Oseguera Cervantes este cel mai cautat infractor din lume, iar recompensa pentru capturarea lui tocmai s-a dublat. Cervates, poreclit El Mencho, este un fost politist , transformat in asasin, care l-a .

Oana Roman, despre cel mai mare regret al sau

Oana Roman le-a impartasit admiratorilor, care este cel mai mare regret al ei. Oana Roman a fost intrebata de un admirator daca are vreun regret, iar vedeta a marturisit ca exista unul si a si vorbit.

24 IT. Cum arata cel mai usor laptop din lume

Iulia Nagy si Laurentiu Matache au prezentat in premiera, cum arata cel mai usor laptop din lume. Este vorba despre modelul Swift 5 de la Acer, prezentat de curand la Berlin. Este recunoscut ca cel mai usor.

FOTO Cel mai complex exercitiu militar multinational din acest an: 1.000 de militari din Romnia, SUA si Republica Moldova si 200 de mijloace tehnice iau parte la Justice Sword 18 n poligonul Smrdan

Aproximativ 1000 de militari si peste 200 mijloace tehnice, din Brigada 282 Infanterie Mecanizata Unirea Principatelor desfasoara, in aceste zile, in Centrul Secundar de Instruire pentru Lupta Smardan, cel mai complex exercitiu multinational, cu desfasurare de trupe si tehnica, din acest an. La exercitiul militar participa, pe langa militari romani, si militari din armata Statelor Unite ale Americii si din Republica Moldova si este sprijinit de aeronave din cadrul Fortelor Aeriene Romane.

LOTO. Este cel mai norocos barbat din oras? A castigat de doua ori la loterie in doar sase luni (FOTO)

Ar putea sa fie considerat cel mai norocos om din oras? Asa se pare! in doar sase luni, barbatul a castigat de doua ori la loterie. Suma nu este uriasa, insa suficienta pentru a-si ajuta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )