Libnet.ro
UNICEF

20:17

Cel mai tare telefon Samsung va arata cam asa si nu-i neaparat rau

Playtech Playtech,
Cel mai tare telefon Samsung va arata cam asa si nu-i neaparat rau

Daca esti curios de felul in care va arata Samsung Galaxy Note 10, cel mai nou flagship al companiei, exista acum noi randari cu modelul. Noile imagini cu Note 10 contrazic zvonul potrivit. continuă pe Playtech

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 24 - 31 MAI Salt de 7,07% pentru Banca Transilvania

Cu o crestere de 7,07%, in raport cu moneda euro, in perioada 24 - 31 mai, Banca Transilvania TLV), cel mai lichid emitent de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), este performerul emitentilor care compun indicele BET, ce a marcat un avans de 3,99%, in perioada mentionata, revenind peste nivelul avut inainte de ordonanta OUG114/2018, anuntata in 18 decembrie 2018, ce a produs o prabusire a cotatiilor din piata locala.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 23 - 30 MAI SIF Moldova urca pe podiumul rentabilitatilor bursei noastre

Marcand un salt de 9,61%, in intervalul 23 - 30 mai, in raport cu moneda euro, actiunile SIF Moldova SIF2) reprezinta titlurile cu al doilea cel mai bun parcurs din randul tuturor emitentilor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

Ce note a luat Andreea Balan la BAC. Cel mai rau a fost la Limba Romana proba scrisa

Cu toate ca s-a aflat inca din copilarie pe scena si timpul sau a fost mereu rapit de concerte si diverse evenimente, Andreea Balan nu a renuntat niciodata la studii. Ce note a luat BAC artista? Cum s-a descurcat Andreea Balan la BAC? Andreea Balan a urmat cursurile liceale la Liceul Ion Luca Caragiale din [] .

Cernobil a devenit serialul cel mai popular din lume pe IMDb, devansand Breaking Bad si Game of Thrones

Cernobil a devenit serialul cel mai popular din lume, devansand productii devenite cult precum Breaking Bad si Game of Thrones, potrivit platformei online Internet Movie Database IMDb), informeaza variety. com, preluat de Mediafax.

Impactul Internetului in sistemul democratic si in guvernare, analizate la cel mai mare festival dedicat transformarii digitale care are loc la Bucuresti, saptamana viitoare (VIDEO)

Impactul tehnologiei in societate, politica, guvernare si democratie este una dintre temele majore dezbatute anul acesta la iCEE. fest: UPGRADE 100. Cel mai amplu festival de digital care a avut loc vreodata in.

Vedetele au petrecut cel mai special 1 iunie in parcul Miramagica din Herastrau

Vedete cunoscute din showbiz au petrecut weekend-ul de 1si 2 iunie, alaturi de copiii lor, in parcul Miramagica din Herastrau.

Cum a aratat cel mai mare caine din lume. George avea 115 kilograme FOTO

Fascinatia pentru recorduri absolute va continua sa existe intotdeauna. Ca urmare, daca te-ai intrebat vreodata care a fost cel mai mare caine, a purtat numele George si poate fi vazut in imaginile alaturate. Ieri am atras atentia asupra unei rase de pisici cu cele mai mari feline domestice din toate timpurile. Astazi, este randul cainilor [] .

E oficial: Acesta este cel mai frumos gol din acest sezon de Liga Campionilor (VIDEO)

UEFA a anuntat, marti, ca golul inscris din lovitura libera de Lionel Messi, in mansa tur a semifinalei dintre Barcelona si Liverpool, a fost ales de internauti drept cel mai frumos gol al sezonului 2018/19 al.

Ducesa de Cornwall, gest devenit viral la intalnirea cu Trump: Cel mai bun moment al vizitei VIDEO

Presedintele american Donald Trump si prima-doamna Melania Trump au fost invitati la ceai, luni dupa-amiaza, la resedinta Printului Charles si a sotiei sale Camilla, in centrul Londrei, iar Ducesa de Cornwall a oferit cel mai bun moment al zilei.

Amanda Anisimova, nerabdatoare sa joace cu Simona Halep: Nu am niciun fel de presiune. Sper ca voi reusi cel mai bun tenis al meu

La doar 17 ani, Amanda Anisimova 51 WTA) este in sferturi la Roland Garros si se va duela pentru un loc in penultimul act cu Simona Halep, campioana en-titre. Americanca de origine rusa a declarat, intr-o conferinta de presa, ca este nerabdatoare sa joace impotriva numarului 3 WTA, precizand ca nu are nicio presiune si spera sa joace cel mai bun tenis al sau. Anisimova a afirmat ca s-a bucurat pentru succesul romancei de anul trecut de la Roland Garros.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )