Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cele mai bune telefoane chinezesti ajung in Europa: de ce sa cumperi Realme 7 si 7 Pro

Playtech Playtech,
Cele mai bune telefoane chinezesti ajung in Europa: de ce sa cumperi Realme 7 si 7 Pro

Unul dintre cei mai profitabili producatori de mobile din China si-a anuntat intrarea in Europa cu noile Realme 7 si Realme 7 Pro. Acestea vin la pachet cu un raport foarte bun. continuă pe Playtech

Cele mai bune alimente, in caz ca esti constipat. Scapi imediat de probleme

Constipatia nu este o boala in sine, ci un simptom. Foarte multi oameni, insa, trateaza aceasta problema ca pe o indispozitie de moment si, de multe ori, jena ii determina sa se trateze acasa, in loc sa mearga la medic. Cand vei ajunge in cabinetul unui doctor, vei auzi mai mult ca sigur ca alimentatia .

Cele mai bune glume cu Donald Trump. Top 18 bancuri cu presedintele american

Donald John Trump s-a nascut pe data de 14 iunie 1946. Este un miliardar american, vedeta de televiziune, politician si actualul presedinte al Statelor Unite ale Americii. El a fost a fost ales al 45-lea presedinte al Statelor Unite in alegerile din 8 noiembrie 2016. Este cel mai in varsta presedinte al Statelor Unite. Donald .

Satul-fantoma din Romania. Natura a inghitit cele mai multe case ale romanilor din zona. Ce s-a intamplat cu oamenii

Romania este una din cele mai frumoase tari din Europa. Dovada stau multe din locurile, parca scoase din basme. Undeva, in judetul Hunedoara, exista insa o localitate uitata de lume. Satul-fantoma din judetul Hunedoara in judetul Hunedoara, la 15 km de oras, exista un loc numit Lacul Cincis. Este considerat unul dintre cele mai mari .

Unde izbucnesc cele mai multe focare de coronavirus in Romania: Centrele sociale si spitalele sunt cele mai vulnerabile

Potrivit unui raport saptamanal publicat de INSP, in perioada 21 septembrie 4 octombrie, au fost raportate un numar de 275 de focare active, cu un total de 2898 de cazuri confirmate. Cele mai multe focare 49).

Cele mai frumoase locuri din Grecia. 7 frumuseti de la mare si 7 care NU tin de litoral

Odata cu venirea verii, o mare parte din populatia Romaniei a ales sa isi petreaca vacantele in afara tarii. Unii pentru preturile avantajoase, altii pentru ca s-au plictisit deja de litoralul romanesc. Dar care este una dintre cele mai alese locuri de vacanta de romani? Grecia este una dintre cele mai frumoase locuri pentru a-ti .

Cele mai spectaculoase creatii Kenzo. Designerul a incetat din viata la 81 de ani!

Lumea internationala a modei este in doliu dupa moartea celebrului designer Kenzo. Iata cateva dintre cele mai spectaculoase creatii Kenzo lansate de-a lungul anilor.

Horoscop octombrie-decembrie 2020. Zodiile care sunt cele mai norocoase la final de an

In septembrie, echinoctiul de toamna a venit cu o influenta aparte pentru fiecare zodie, aducandu-le deopotriva si haos, cat si noi oportunitati. Finalul anului 2020 vine cu surprize placute, transmite astrologul Roxana Lusneac. Exista nativi care se vor evidentia in lunile octombrie, noiembrie si decembrie. Horoscop octombrie-decembrie 2020. Zodiile norocoase pe final de an Berbec .

Cum faci cele mai pufoase gogosi de post, fix ca ale bunicii de la tara!

Reteta de gogosi pufoase de post este un exemplu ca poti manca un desert savuros, desi nu consumi produse de origine animala. Cei care au mai facut aceasta reteta spun ca nu se simte nicio diferenta intre gogosile clasice si cele de post, iar asta datorita laptelui de soia, care da fragezime deosebita, dar si .

Cele mai importante 5 obiecte pe care trebuie sa le reciclezi daca vrei sa respiri aer curat in orasul tau

Desi pare greu de crezut, posibilitatea de a ne trezi dimineata si a inspira oxigen se datoreaza mediului inconjurator. Astfel, in timp ce metropolele devin tot mai aglomerate, padurile si zonele verzi ne indeamna sa ne reincarcam bateriile, in inima naturii. Cele mai importante 5 obiecte pe care trebuie sa le reciclezi Statisticile pentru urmatorii .

FOTO Cum ar fi aratat azi sapte dintre cele mai cunoscute femei din istorie

Graficiana Becca Saladin, totodata o mare pasionata de istorie, a incercat sa recreeze portretele unora dintre cele mai cunoscute personalitati feminine din toate timpurile. Le-a dat chipul unor oameni moderni cu ajutorul tehnologiei si al talentului artistic. Creativitatea si ideile ei se vad in lucrarile extraordinare pe care le-a prezentat publicului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )