Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai impresionante imagini de pe Jupiter dezvaluie secretele planetei

Playtech Playtech,
Cele mai impresionante imagini de pe Jupiter dezvaluie secretele planetei

Jupiter nu e nici pe departe o planeta linistita: are furtuni masive si superfulgere. Noile imagini capturate ar putea explica de ce. Cercetatorii au reusit acum sa captureze unele dintre cele. continuă pe Playtech

FOTO Locurile din Romania similare cu cele mai exotice destinatii din lume.Crezi ca-i Maldive? Nu, e chiar la noi!

Relaxarea restrictiilor de circulatie va reporni turismul, intr-o prima faza cel intern, avand in vedere ca riscurile vor fi mai mici. Cei carora le lipsesc plajele si muntii din strainatate, trebuie sa stie ca in Romania au aparut destinatii turistice care seamana izbitor cu obiective din cele mai exotice tari ale lumii.

Cele mai mincinoase zodii

Nu este un secret pentru nimeni faptul ca toata lumea minte, doar ca unele zodiio fac mult mai putin decat altele. Asadar, haideti sa vedem care sunt cele mai mincinoase zodii.

Care sunt cele mai eficiente masti si de ce sunt obligatorii in public

Cele mai recente studii arata ca noul coronavirus poate fi raspandit inclusiv in timpul vorbirii, de aceea mastile de protectie ar trebui sa fie obligatorii in public. Chiar si cele facute in casa, daca respecta anumite reguli, pot fi eficiente in protectia impotriva Covid-19.

Economist roman din Paris: Coronabond-urile, unul dintre cele mai eficiente instrumente ale UE. Atitudinea Germaniei, nu atat egoista, cat puerila

Sebastian Buhai, economist roman din Paris, analizeaza raspunsul Uniunii Europene la criza provocata de pandemia de COVID-19. El crede ca unul dintre cele mai eficiente instrumente ale UE ar fi Coronabond-urile si califica pozitiile afisate in legatura cu acestea de Germania, Olanda si Austria, nu atat egoiste, cat mai ales puerile.

Marte a avut apa acum miliarde de ani: cele mai detaliate imagini arata un rau masiv care a curs pe planeta

Cele mai detaliate imagini cu urmele unui rau care a curs acum cateva miliarde de ani pe Marte arata ca planeta ar fi putut sustine candva viata. Pe masura ce tehnologia a progresat si.

Cele mai frumoase trei goluri din istoria Ligii Campionilor

Publicatia France Football a realizat o ierarhie a celor mai frumoase 50 de goluri din istoria Ligii Campionilor, perioada 1992 2020.

Marea Britanie devine tara europeana cu cele mai multe decese provocate de Coronavirus

In Marea Britanie, numarul deceselor cauzate de COVID-19 a ajuns, marti, la 29. Anuntul a fost facut de ministrul de externe britanic Dominic Raab. Potrivit acestuia, Regatul Unit a atins acest bilant mai rapid decat Italia, transmit agentiile de presa internationale.

Care sunt cele mai populare 10 tipuri de cabine foto pentru evenimentul tau

Ultimii 2 ani ne-au aratat ca peste 80% din evenimentele cu specific de petrecere au o cabina foto. In functie de tipul evenimentului, de locatia unde el va avea loc sau de tema acestuia, ai la dispozitie o varietate de cabine foto din care poti alege. Mai mult, poti alege cabina foto care sa se integreze perfect in decor dar si in specificul evenimentului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )