Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cod Rutier 2019. Cat este valabila fisa medicala pentru permis, dupa noile prevederi din legislatia rutiera

Playtech Playtech,
Cod Rutier 2019. Cat este valabila fisa medicala pentru permis, dupa noile prevederi din legislatia rutiera

Ordinul Ministerului Sanatatii nr. 4282019 a fost publicat recent in Monitorul Oficial si prevede ca fisa medicala necesara pentru obtinerea permisului de conducere este valabila timp de un an de la data emiterii. Noul model de fisa medicala include si examinarea de pneumologie pentru cei care vor sa obtina permis de conducere pentru autovehicule mari. continuă pe Playtech

Cod Rutier 2019. Fiecare mort costa statul roman 672.000 de euro. Ce se schimba acum

Dintre toate statele din Uniurea Europeana, Romania este pe primjul loc in topul accidentelor care soldeaza cu decese. Fiecare deces costa statul o suma de 670. 000 de euro. Din aceasta cauza, au avut loc schimbari drastice in ceea ce priveste codul rutier. Schimbari drastice in Codul Rutier 2019 Romania este tara care castiga detasat primul .

Cod Rutier 2019. Amenzi usturatoare pentru soferii care arunca gunoaie pe geam sau tin animalele pe scaunul din fata

Codul Rutier prevede amenzi usturatoare pentru soferii care arunca gunoaie pe geam sau tin animalele de companie pe scaunul din fata. Sanctiuni risca si cei care fac semne obsece in trafic sau injura alti participanti la trafic. Aceste fapte se incadreaza in clasa a IV-a de amenzi de la 9 la 20 de puncte). Cod .

VIORICA DANCILA: Victimele tragediei de la Colectiv sa primeasca decontarea ingrijirilor cat este nevoie

Premierul Viorica Dancila a transmis ca va sustine propunerea ranitilor de la incendiul din clubul Colectiv de modificare a legislatiei, astfel incat sa primeasca decontarea ingrijirilor atat timp cat este nevoie.

Pensii 2019. Cat are un roman, in medie, in contul de pensie Pilonul II

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) precizeaza ca pensiile administrate privat prin Pilonul II au ajuns la active totale de 55,14 miliarde de lei in primul semestru al anului. Acestea sunt cu 26,15% peste nivelul corespunzator din anul 2018, echivaland in acest moment 11,64 miliarde de euro. Un roman are 7. 600 de lei, in medie, in .

NOUL COD RUTIER bulverseaza Romania! Acesta e gestul pentru care MII DE SOFERI risca acum AMENZI URIASE!

Soferii care obisnuiesc sa circule cu masini care au lipite pe geamuri, fie ele geamuri laterale, parbriz sau luneta, diverse accesorii, iar acestea reduc, prin numar sau dimensiuni, vizibilitatea conducatorului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )