Libnet.ro
UNICEF

17:15

Cod rutier 2021. Toti soferii din Romania trebuie sa afle: este valabil de la 1 ianuarie 2021. RAR a facut anuntul

Playtech Playtech,
Cod rutier 2021. Toti soferii din Romania trebuie sa afle: este valabil de la 1 ianuarie 2021. RAR a facut anuntul

Soferii trebuie sa ia la cunostinta noile vesti! Autoritatile au facut anuntul oficial. Ce trebuie sa afle conducatorii auto? Totul se schimba de la 1 ianuarie 2021. Nou anunt pentru soferi! Totul e valabil de la 1 ianuarie Vesti crunte pentru soferii romani! Multi dintre ei circula cu masini aduse din strainatate, iar din pacate . continuă pe Playtech

Ministrul Sanatatii: Toate spitalele din Romania trebuie sa aloce locuri pentru pacientii cu COVID-19 Pacientii cu simptome medii si usoare vor ramane acasa, monitorizati de medicii de familie - UPDATE

Toate spitalele din Romania trebuie sa se pregateasca sa primeasca pacienti cu COVID-19, a declarat joi ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. El a spus ca toate unitatile medicale trebuie sa aloce 10% din paturile de terapie intensiva si 15% din celelalte locuri pentru bolnavii infectati cu coronavirus. Tataru a mai anuntat ca de saptamana viitoare pacientii cu forme usoare si medii de COVID-19 si bolnavii asimptomatici vor ramane acasa, sub monitorizarea medicilor de familie.

Toti soferii trebuie sa afle asta urgent: care e, de fapt, cea mai buna benzina

Cand vine vorba de intretinerea masinii, soferii stiu ca trebuie sa aleaga cele mai bune piese. Dar nu e valabil doar pentru componente auto, ci si pentru combustibil. in acest context,.

in sfarsit: veste uimitoare pentru toti soferii. Poti face asta si Politia nu se ia de tine

Senatul a venit cu un proiect de lege care-i vizeaza pe toti soferii din Romania, iar vestea e uimitoare. Iata in ce conditii poti circula cu ITP-ul expirat. Toti soferii din Romania.

Cod rutier 2020. Amenzi de la 570 pentru soferi pentru aceasta greseala in trafic. Din pacate, multi procedam asa

Mii de soferi stau zilnic blocati pe centura Capitalei si alte mii in buricul targului, in timp ce proiectele pentru decongestionarea traficului sunt blocate in sertare. Aglomeratia de pe sosele vine la pachet cu un concert de claxoane. Desi la baza semn de avertizare sau modalitate de a evita un pericol iminent, componenta masinii nu .

CTP, adevarul despre primarii pedofili din Romania. De ce au fost realesi, de fapt: Mi-a dat, mi-a facut

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a vorbit despre cum au fost realesi primarii cu grave probleme legale si morale. El nu s-a putut abtine si a dat de pamant cu toti. Despre cine vorbeste ziaristul. CTP, adevarul despre primarii din Romania Jurnalistul ataca edilii care au fost realesi la alegerile locale 2020 si se anunta un .

Salata geniala care intareste sistemul imunitar. Toti bolnavii din Franta o consuma zilnic

Reputatul medic nutritionist, Mihaela Bilic, a vorbit despre alimentele care au capacitatea de a creste imunitatea, prin asigurarea intregului necesar de vitamine si nutrienti. Salata geniala care intareste sistemul imunitar Astfel, orezenta in emisiunea Vorbeste lumea, Mihaela Bilic a povestit despre importanta alimentatiei in aceasta perioada, facand si o lista a alimentelor care pot asigura .

Cel mai scump apartament din Romania costa cat o casa de lux in SUA. Imagini superbe cu locuinta

Un dezvoltator a incheiat un acord record de vanzari pentru cel mai scump penthouse vandut de companie pana acum. Dezvoltatorul va incasa 6,8 milioane de euro, fara TVA, pentru un penthouse la etajul 20 in complexul One Mircea Eliade. Cel mai scump apartament din Romania costa cat o casa de lux in SUA Dezvoltatorul construieste .

Prognoza meteo noiembrie 2020. Cum va fi vremea in Bucuresti si in marile orase din Romania

Administratia Nationala de Meteorologie a realizat prognoza meteo pentru noiembrie 2020. Iata cum va fi vremea in Bucuresti si in marile orase din Romania in luna lui Brumar! Prognoza meteo luna noiembrie 2020 Meteorologii de la ANM au anuntat cum va fi vremea in luna noiembrie 2020. Conform prognozei meteo, se anunta o perioada mai .

Numarul spitalizarilor s-a prabusit la jumatate fata de anul 2019. Peste jumatate dintre bolnavii cronici din Romania considera ca pandemia a avut un impact negativ asupra ingrijirii medicale, iar afectiunea de care sufera s-a agravat

Peste jumatate 51%) dintre bolnavii cronici din Romania considera ca pandemia de coronavirus a avut un impact negativ asupra calitatii ingrijirilor medicale primite, iar numarul total al spitalizarilor la nivel national s-a prabusit dramatic in perioada martie august 2020: cu 48% mai putine decat in perioada similara din 2019, arata raportul Impactul pandemiei COVID-19 asupra accesului bolnavilor cronici la servicii medicale in Romania, realizat de Observatorul Roman de Sanatate. Efectul va fi deteriorarea starii de sanatate a bolnavilor cronici si cresterea presiunii asupra unui sistem medical deja suprasolicitat. in plus, dintre spitalele desemnate COVID-19 de faza I, faza II sau de suport), doua treimi au acreditari de categorii inferioare, ceea ce nu garanteaza obtinerea celor mai bune rezultate in tratarea pacientilor COVID-19.

Castelul din Romania readus la viata de un conte. Satul in care se afla, din nou pe harta turistica

Unul din cele mai frumoase castele de la noi a fost in sfarsit readus la viata. Un conte a decis sa dea fata satului in care se afla si a schimbat una din atractiile locului. Care e povestea din spatele locatiei uitate de lume? Un castel din Romania, readus la viata de un conte. Unde .

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )