Libnet.ro
UNICEF

06:45

Codul Rutier 2019, modificat din nou. Cum poti pleca acum de la locul accidentului

Playtech Playtech,
Codul Rutier 2019, modificat din nou. Cum poti pleca acum de la locul accidentului

Noile modificari ale Codului Rutier arata ca, in cazul unui accident, soferii pot pleca linistiti, fara mustrari. Ce trebuie sa ia la cunostinta conducatorii auto si care sunt situatiile in cauza? Cod Rutier 2019: Soferii pot pleca nepedepsiti de la locul accidentului Soferii care sunt implicati in diverse accidente rutiere pot pleca linistiti. in cazul [] . continuă pe Playtech

Cod Rutier 2019: ce patesti in Romania daca ai permisul suspendat si ce ti-ar permite legea

Codul rutier ar putea suferi cateva modificari care ii va favoriza pe soferii care au permisul suspendat. in loc sa fie sanctionati mai aspru, au sansa de a scapa de pedeapsa si sa faca.

Viorica Dancila, din nou fata in fata cu Klaus Iohannis. Premierul va asista la ceremonia juramantului de investitura a noilor ministri

In scurt timp, premierul Viorica Dancila se va fla din nou fata in fata cu presedintele Klaus Iohannis. Premierul va asista la ceremonia juramantului de investitura a noilor ministri de la.

Din nou focuri de arma la Timisoara. Politistii au folosit armamentul din dotare incercand sa prinda un urmarit national

Joi, seara, politistii din Timisoara au fost nevoiti sa foloseasca din nou armamentul din dotare, incercand sa prinda un individ care este dat in urmarie nationala.

Numarul persoanelor care solicita azil in UE este din nou in crestere

Numarul persoanelor care solicita azil in UE a crescut in 2019 in comparatie cu aceeasi perioadadin 2018, conform unei analize a presei germane, relateaza Politico.

Limba latina intra din nou in uz. Radio Vatican va transmite buletinul de stiri in limba lui Cicero

Radio Vatican a inceput de sambata aceasta sa transmita un buletin de stiri saptamanal, cu o durata de 5 minute, integral in limba latina. Buletinul intitulat Hebdomada Papae, Notitiae Vaticanae latine reddiate Sambata Papei, stiri din Vatican in limba latina), este ultima initiativa a incercarii de extindere a reutilizarii limbii latine, candva o baza a invatamantului din Europa de Vest, scrie Reuters.

Roland Garros: Vremea intervine din nou in program - Semifinala dintre Novak Djokovic si Dominic Thiem va continua sambata

Al doilea finalist de la Roland Garros va fi stabilit sambata, dupa ce partida dintre Novak Djokovic si Dominic Thiem a fost intrerupta din cauza ploii. Austriacul conducea cu 6-2, 3-6, 3-1 in momentul in care organizatorii au decis ca nu se mai poate juca.

Terminatorul, din nou la ALTAR! Vezi cu cine s-a casatorit SCHWARZENEGGER! Fanii au ramas cu GURA CASCATA

Arnold Schwarzenegger 71 de ani) si-a maritat fiica cea mare, Katherine, cu Chris Pratt, celebrul actor, care a mai fost insurat, potrivit click. ro.

Radu Mazare, din nou in fata instantei. Fostul edil al Constantei afla unde isi va ispasi pedeapsa

Radu Mazare afla, luni, unde isi va ispasi pedeapsa de nouaani de inchisoare. Perioada de carantina a expirat, iar o comisie a ANP urmeaza sa decida regimul de detentie si daca va fi.

Discoteca Teodorovici loveste din nou: Jigniri INCALIFICABILE din partea ministrului PSD la adresa OPOZITIEI - Chiparosi, zelosi, caraghiosi

Eugen Discoteca Teodorovici revine cu un mesaj trivial la adresa opozitiei. Ministrul Finantelor foloseste aceasi sintagma pe care i-a adresat-o si senatorului PNL, Florin Citu, dupa ce Legea bugetului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )