Libnet.ro
UNICEF

09:45

Deschiderea teraselor si plajelor din Romania, sub semnul intrebarii: care sunt noile date vehiculate pentru relaxare

Playtech Playtech,
Deschiderea teraselor si plajelor din Romania, sub semnul intrebarii: care sunt noile date vehiculate pentru relaxare

Inca din primele saptamani ale pandemiei de coronavirus in Romania, autoritatile de la Bucuresti auoferit informatii contradictorii si au evitat la maxim promisiuni clare legate de ziua. continuă pe Playtech

Majorarea pensiilor, sub semnul intrebarii: consecintele dezastruoase asupra economiei, explicate de Citu

In teorie, o lege adoptata in Parlamentul Romaniei confirma faptul ca pensionarii vor avea parte de o crestere semnificativa a veniturilor in aceasta toamna. Realitatea nu este insa.

Anuntul BMW pentru soferii din Romania: cu ce vine nou pentru clienti

BMW are un anunt pentru soferii din Romania, iar clientii vor beneficia de toate aceste functii in scurt timp. BMW are pregatit pentru clientii din Romania cel mai mare update realizat in.

DIN CAUZA EXTINDERII RESTRICTIILOR IMPUSE DE AUTORITATI Wizz Air prelungeste perioada de suspendare a rutelor din Romania

Wizz Air a anuntat, astazi, ca va prelungi perioada pe care sunt suspendate mai multe rute din Romania ca urmare a extinderii restrictiilor de calatorie existente, introduse de autoritatile romane, se arata intr-un comunicat al companiei remis Redactiei noastre.

IN POFIDA CONTEXTULUI INTERNATIONAL ACTUAL Industria dezvoltatorilor de jocuri video din Romania anunta angajari si continua sa creasca

Industria locala a dezvoltatorilor de jocuri video este printre cele mai performante in contextul international actual, continuand un trend in crestere, conform informatiilor Asociatiei Dezvoltatorilor de Jocuri Video din Romania - RGDA.

CORONAVIRUS |Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Daca vom avea un numar de cazuri in scadere, de la o zi la alta, ne gandim la deschiderea teraselor de la 1 iunie si de la 15 iunie, la deschiderea plajelor (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat luni, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Buna, Romania!, cu Radu Buzaianu si Razvan Zamfir, ca, in acest moment, nu se pune problema.

Zilele colindului din Romania, legiferate: ce inseamna noua sarbatoare nationala si cum te afecteaza

Cu economia in pioneze, milioane de someri si prea putine locuri de munca disponibile incat sa conteze, deputatii din Comisia de cultura s-au ocupat de curand cu legiferarea Zilelor.

Alegerile locale din Romania. Ne trebuie un plan rapid

In contextul pandemiei alegerile au devenit un subiect tabu si complicat. O mare parte dintre tarile care organizau alegeri in 2020 au ales sa le amane, iar 25 au mers inainte cu procesul electoral. Cu siguranta vorbim despre un context in care nimeni nu are raspunsurile corecte, in care se invata pe parcurs si se asuma multe riscuri. in Romania se discuta destul de putin despre subiect, iar frecvent se arunca in fata argumentul legat de pandemie: cum sa organizam alegeri in contextul in care ne mor oameni in spitale?.

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, despre seceta catastrofala din Romania: N-a mai fost de 50-60 de ani asa cum este acum

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros, este de parere ca sectorul agricol trece prin cea mai grava seceta din ultimii 50-60 de ani. in acest context, ministrul Adrian Oros a precizat.

Coronavirusul si marile fabrici din Romania: Cum au fost afectate Dacia, Ford, Airbus si alte mari uzine si cum arata noul normal pe liniile de productie

Pandemia de coronavirus a lovit puternic in activitatea celor mai mari fabrici si uzine din tara, nume mari precum Ford sau Dacia fiind fortate sa trimita mare parte din angajati in somaj tehnic si sa reduca productia, iar alte fabrici precum Airbus sau combinatul siderurgic din Galati au fost nevoite sa se adapteze la noul normal. Cum arata acum viata lucratorilor din marile fabrici, ce masuri generale sau individualizate au fost luate de companii, vezi intr-un articol special Lumea in schimbare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )