Libnet.ro
UNICEF

18:00

Firea ajuta copiii din Capitala sa invete mai usor: cat de ambitios e noul proiect online al Primariei

Playtech Playtech,
Firea ajuta copiii din Capitala sa invete mai usor: cat de ambitios e noul proiect online al Primariei

Gabriela Firea este foarte activa in mediul online si profita de Facebook pentru a-si anuntat noile proiecte dintr-un spectru larg de domenii. Cea mai noua initiativa a Primariei Capitalei. continuă pe Playtech

Firea vrea redeschiderea parcurilor si cimitirelor din Capitala

Gabriela Firea spune ca va propune redeschiderea parcurilor si cimitirelor din Capitala, insa nu e de acord cu redeschiderea creselor si gradinitelor.

Politia, in alerta dupa ce un pacient cu coronavirus A FUGIT dintr-un spital din Capitala

Emotii pentru bucuresteni, dupa ce un pacient infectat cu coronavirus a fugit marti din spital. Politistii din Capitala au intervenit pentru prinderea unui barbat confirmat cu coronavirus care a fugit.

Maia Sandu: Daca erau mai multi oameni cumsecade in Parlament era mai usor sa discutam

Daca erau mai multi oameni cumsecade in Parlament era mai usor sa discutam, dar, din pacate, in urma alegerilor parlamentare din 2019 ne-am pomenit cu Parlamentul pe care il cunoastem cu totii, a declaratpresedinta Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu, intr-un live pe pagina sa de Facebook, cand a fost intrebata de ce PAS nu apeleaza la fractiunea Partidului Democrat pentru a da jos impreuna guvernul Chicu.

Gabriela Firea, despre poluarea din Bucuresti: Se fac arderi necontrolate la diverse societati comerciale. Garda de Mediu trece cu vederea Despre proiectul Oxigen: Nu mai am curaj sa vin cu astfel de propuneri (VIDEO)

Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, a declarat, pentru B1 TV, ca epidemia de coronavirus a demonstrat ca traficul nu este singurul vinovat pentru nivelul ridicat de poluare din Bucuresti. Aceasta a.

Reguli noi pentru transportul in comun din Capitala. Ce trebuie sa faca toti calatorii din 18 mai

Societatea de Transport Bucuresti STB) va scoate, din 18 mai, dupa relaxarea restrictiilor de circulatie, pe traseu toate masinile din parcul propriu. Pentru protectia calatorilor, societatea recomanda protejarea nasului si gurii cu masti si a ochilor cu ochelari.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )