Libnet.ro
UNICEF

00:07

iPhone 12, mai lent decat iPhone 11: detaliile vor supara utilizatorii amatori de performanta

Playtech Playtech,
iPhone 12, mai lent decat iPhone 11: detaliile vor supara utilizatorii amatori de performanta

In weekend, au ajuns online primele rezultate la testele de performanta ale procesorului din iPhone 12 in benchmark-ul AnTuTu. Acestea au confirmat o realitate un pic ciudata. Noile iPhone 12. continuă pe Playtech

Numarul cadrelor medicale infectate cu coronavirus, de cinci ori mai mare decat cel oficial

Numarul angajatilor din sistemul sanitar infectati cu coronavirus ar putea fi de cinci ori mai mare decat cel anuntat oficial, arata rezultatele unui sondaj realizat de federatia Solidaritatea Sanitara.

Liliana Toderiuc, inspector scolar general adjunct al Capitalei: Inclusiv la gradinita va fi activitate online Suntem mai pregatiti decat in martie (VIDEO)

Liliana Toderiuc, inspector scolar general adjunct al Capitalei,a oferit mai multe detalii, luni dimineata, in contextul in carein sedinta de astazi a Comitetului Municipal pentru Situatii de.

Pericolul din Romania mult mai mare decat pandemia. Mor mai multi romani si se afla in spitale: e din ce in ce mai rezistent

Scandalul infectiilor nosocomiale este deja unul de notorietate in spitalele din Romania. Dupa ultimele analize de caz facute la nivelul INSP, sunt multi romani care mor din aceasta cauza, in spitale. Raportul este unul ingrijorator daca e sa luam in calcul numarul de persoane decedate din cauza acestora. Raportul vorbeste de Clostridium difficile, una din .

Ce comoara uimitoare a fost descoperita in Marea Neagra. Ce surpriza: e mai mare decat s-a crezut initial

La mijlocul lunii august, Turcia a anuntat oficial o descoperire importanta in Marea Neagra. Descoperirea a fost facuta intr-o zona de explorare numita Tuna-1. Ce comoara uimitoare a descoperit Turcia in Marea Neagra Este vorba de un camp masiv de 320 de miliarde de metri cubi de gaz natural. Stirea a fost intampinata cu oarecare .

Ungaria, intr-o situatie disperata. Se intampla acum: e mai rau decat in Romania

In plina criza, aflam ca Ungaria se afla in cea mai grava din Europa in ceea ce priveste rata mortalitatii. Numarul de noi infectii nu ofera o imagine completa a situatiei. Numarul este in prezent mai semnificativ decat in timpul primului val de pandemie. Ungaria, intr-o situatie disperata Ungaria se afla in a patra situatie .

Fenomenul bizar din anumite tari: plasticul, mai ecologic decat hartia

Oamenii de stiinta de la Universitatea Tehnologica Nanyang NTU) au descoperit ca pungile de plastic sunt mai ecologice decat pungile de hartie si bumbac, contrar credintei populare. Echipa.

Alegeri SUA 2020. Donald Trump: Doar Iisus Hristos este mai faimos decat mine

Presedintele american Donald Trump a declarat joi la un miting electoral in statul Carolina de Nord ca doar Iisus Hristos este mai faimos decat el, scrie The Hill.

OMS: Numarul deceselor cauzate de Covid-19 va fi de cinci ori mai mare decat in aprilie, daca nu se impun restrictii dure

Hans Kluge, directorul OMS pentru Europa, a declarat, ca infectia cu noul coronavirus a devenit a cincea cauza de deces, iar numarul acestoraar puea sa fie, in 2021, decinci ori mai mare decat in.

Coronavirus Europa: Numarul zilnic al deceselor ar putea ajunge in 2021 sa fie de cinci ori mai mare decat in aprilie, daca se relaxeaza restrictiile (OMS)

Bilantul zilnic al deceselor din Europa ar putea ajunge sa fie de patru sau de cinci ori mai mare decat in lunile de varf din primavara, daca nu sunt luate masuri eficiente, a spus Organizatia Mondiala a Sanatatii, in timp ce noua state au raportat bilanturi record de noi contagieri, relateaza The Guardian.

IPhone 12 va suporta cea mai rapida versiune de 5G doar in Statele Unite

IPhone-urile vandute in Romania si in orice alta tara in afara Statelor Unite nu vor beneficia de cele mai mari viteze de 5G nici daca acestea pot fi atinse in cadrul retelelor locale, coform news. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.23 seconds )