Libnet.ro
UNICEF

10:15

Klaus Iohannis a facut anuntul neasteptat. Cand va deveni masca obligatorie si pe strada

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis a facut anuntul neasteptat. Cand va deveni masca obligatorie si pe strada

In conditiile cresterii numarului de noi infectari, Klaus Iohannis a vorbit astazi despre noile restrictii ce se vor lua. Printre acestea a vorbit si despre obligativitatea purtarii pstilor pe strada. Aceasta nou conferinta vine pe fondul cresterii numarului de infectii si la nivelul Capitalei. Klaus Iohannis a facut anuntul neasteptat in conferinta de presa, din . continuă pe Playtech

Cand se carantineaza orasul Bucuresti. Ludovic Orban a facut anuntul in urma cu cateva momente

Anunt de maxima importanta pentru locuitorii Capitalei. Ludovic Orban a spus cand se carantineaza orasul Bucuresti si a explicat ca totul este reglementat in hotararea de guvern. Cand se carantineaza Bucurestiul Dupa ce numarul de cazuri noi de COVID-19 a depasit 3. 000 de infectari in 24 de ore, mai multe zile la rand, cetatenii au .

Klaus Iohannis: Ne confruntam cu o transmitere accentuata in Capitala si in multe judete. in spatele statisticilor seci se afla familii indurerate. Fac apel la cetateni sa fie prudenti si sa respecte cu strictete regulile! (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o conferinta de presa marti, in care a vorbit despre evolutia epidemiei de COVID-19si a facut un nou apel la respectarea regulilor de protectie.

KLAUS IOHANNIS: Ne aflam intr-o perioada de raspandire galopanta a virusului

Klaus Iohannis a sustinut azi o conferinta de presa cu privire la cresterea alarmanta a cazurilor de infectari cu SARS-CoV-2.

KLAUS IOHANNIS: Romania este alaturi de Presedintia germana a Consiliului UE in centrul procesului de consolidare a UE

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, un mesaj cu ocazia celei de-a XXIII-a sesiuni a Comisiei guvernamentale romano-germane pentru problematica etnicilor germani din Romania.

Casa de Pensii a facut anuntul. Ce act trebuie trimis imediat pentru ca milioane de romani sa nu ramana fara pensie

Potrivit unui anunt facut de Casa Nationala de Pensii Publice, beneficiarii pensiei de urmas risca sa piarda banii incepand din luna octombrie daca nu fac un lucru. Iata ce documente trebuie trimise, informeaza impact. ro. Casa de Pensii a facut anuntul CNPP transmite acest lucru: Avand in vedere ca, in prezent, institutiile de invatamant comunica prin .

Klaus Iohannis: Nu este nevoie acum de stare de urgenta. Ce a spus presedintele despre impactul economic al lockdown-ului (VIDEO)

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a afirmat, marti, intr-o conferinta de presa, Guvernul a putut sa ia masurile care se impun pentru gestionarea pandemiei, astfel ca, acum, nu este nevoie de stare de.

Marcel Ciolacu, despre Klaus Iohannis: in sfarsit, ne-a spus secretul luptei sale cu pandemia

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a reactionat dur dupa ultimele declaratii facute de Klaus Iohannis in conferinta de presa de marti seara.

Klaus Iohannis: Autoritatile trebuie sa incerce sa mentina scoala in functiune atat de mult cat se poate (VIDEO)

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a afirmat, marti, intr-o conferinta de presa, ca autoritatile trebuie sa incerce sa mentina scoala in functiune atat de mult cat se poate, iar in cazul in care.

Klaus Iohannis, despre sprijinul SUA pentru proiectele de infrastructura: Cred ca saptamana viitoare vom face noi pasi in directia realizarii acestora (VIDEO)

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a vorbit, marti, intr-o conferinta de presa, despre proiectele de infrastructura realizate cu sprijinul Statelor Unite ale Americii SUA), mentionand ca este posibil ca sa.

Klaus Iohannis: Starea de alerta trebuie prelungita. Nu este nevoie acum de stare de urgenta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti seara, ca nu este necesara declararea starii de urgenta, dar starea de alerta trebuie prelungita.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )