Libnet.ro
UNICEF

08:30

Lansare iPhone 12: tot ce sa stii despre noile telefoane Apple, de la pret la specificatii

Playtech Playtech,
Lansare iPhone 12: tot ce sa stii despre noile telefoane Apple, de la pret la specificatii

13 octombrie e data la care are loc lansarea noilor modele de iPhone. Apple nu se dezice nici anul acesta si-ti ofera cateva surprize placute. Chiar daca lansarea are loc mai tarziu decat de. continuă pe Playtech

Lansarea iPhone 12 - Apple a anuntat noile sale smartphone-uri 5G care vin fara incarcator si casti in cutie. Pret si specificatii

Intr-un eveniment online care a avut loc astazi, la ora 20:00, Apple a prezentat noua sa serie iPhone 12, care include si primele dispozitive 5G ale producatorului din Cupertino.

iPhone 12 Pro si 12 Pro Max: pret, specificatii si cele mai importante noutati

IPhone 12 a fost, oficial, prezentat. Apple a introdus patru noi telefoane. Doua sunt livrate mai repede, doua mai lent. Altfel, preturile au ramas la fel. Si mai e o boxa inteligenta.

Apple a lansat patru versiuni ale noului iPhone 12. Cum arata primul telefon cu 5G (VIDEO)

Apple a lansat, marti, 13 octombrie, noul iPhone 12, cupatru modele versiuni de dispozitive. Pretul de pornire al unui telefon este de 699 de dolari. iPhone 12 este primul telefon dotat cu tehnologia 5G si este.

Apple prezinta noua serie iPhone 12

Ecranul lui iPhone 12 are dimensiunea de mijloc a serie - 6,1 inch, la fel ca iPhone 11.

Ce va lansa azi Apple: iPhone 12, HomePod Mini, AirTags, AirPods Studio

Astazi este o zi extrem de importanta pentru fanii produselor marca Apple. Se lanseaza pe piata iPhone 12, HomePod Mini, AirTags, AirPods Studio, dar si noua cutie de streaming Apple TV. Iata aici toate detaliile.

Ce trebuie sa stii despre tratamentele cu ulei de canabis?

In afara granitelor, uleiul de canabis este deja printre cele mai populare tratamente naturiste, iar piata de suplimente alimentare si produse naturiste din tara noastra cuprinde o oferta diversificata de produse cu canabidiol.

Lansarea noului iPhone 12, folosita de escroci

Lansarea noului iPhone ar putea fi o oportunitate perfecta pentru escroci de a raspandi caracteristici rau intentionate, atrage atentia Kaspersky, citata de Mediafax. Compania de securitate cibernetica anunta ca detecteaza activitati intensificate de frauda in contextul lansarii celui mai popular smartphone.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2106 seconds )