Libnet.ro
UNICEF

09:00

Lidia Buble, aproape dezbracata pe internet. Cum a aparut celebra cantareata: toata lumea a vazut aceste imagini

Playtech Playtech,
Lidia Buble, aproape dezbracata pe internet. Cum a aparut celebra cantareata: toata lumea a vazut aceste imagini

Lidia Buble nu se dezminte. Aceasta a aparut aproape goala pe Internet, dupa zvonurile ca ar avea o relatie cu solistul trupei Vunk, Cornel Ilie. Aceasta si-a uimit fanii cu noile ipostaze in care s-a afisat. Lidia Buble, aproape dezbracata pe internet Cel mai probabil, Lidia Buble pregatea o noua sedinta foto, iar pozele sunt . continuă pe Playtech

Lidia Buble a comis-o: s-a luat la cearta cu o femeie in Bucuresti. Si-a iesit din minti si toata lumea a vazut-o asa

Lidia Buble a aparut din ce in ce mai des in presa, dar nu pentru cine-stie-ce realizari discografice. Dupa despartirea de Razvan Simion, Lidia Buble a vrut sa demonstreze ca i-ar fi trecut supararea. Recent au aparut in presa zvonuri ca tanara blondina ar avea o relatie cu solistul trupei Vunk, Cornel Ilie. Lidia Buble .

Ce mesaj a postat Cornel Ilie dupa zvonul relatiei cu Lidia Buble. Fanii i-au dat like instant!

Cornel Ilie, in varsta de 44 de ani, si Lidia Buble, in varsta de 27 ani, au lansat in urma cu numai cateva zile, piesa denumita Vino, du-te, fiind o poveste despre drama a doua persoanje care se iubesc. Ce mesaj a postat Cornel Ilie dupa zvonul relatiei cu Lidia Buble Dar de cand imaginile .

Lidia Buble rupe tacerea despre relatia cu Cornel Ilie: Stim totul unul despre celalalt

Dupa ce s-a zvonit ca au o poveste de iubire, de cand au lansat o piesa impreuna, iata ca acum Lidia Buble si Crnel Ilie au avut o prima reactie despre ceea ce este intre ei. Lidia Buble rupe tacerea despre relatia cu Cornel Ilie De cand au lansat o piesa impreuna, in videoclipul careia .

Lidia Buble si Cornel Ilie s-au dat de gol ca se plac. Gest intim facut in public de cei doi

Colaborarea toamnei dintre trupa VUNK si Lidia Buble este invaluita in mister. Videoclipul piesei Vino, du-te i-a facut pe admiratorii celor doi solisti sa intre la banuieli cu privire la tipul de relatie dintre ei doi. Totul pare sa se elucideze treptat, in timp. Gesturile cantaretilor facute in vazul tuturor au facut ca dubiul sa .

Lidia Buble face dezvaluiri despre relatia cu Cornel Ilie: Practic stim totul unul despre celalalt

Dupa ce s-a lansat zvonul cum ca Lidia Buble si Cornel Ilie ar forma un cuplu,indragita cantareata a decis sa spuna adevarul despre relatia pe care o are cu solistul trupei Vunk.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )