Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ludovic Orban, lovitura dura pentru bucuresteni. Masca devine obligatorie pe toate strazile din Capitala. De cand intra in vigoare noile restrictii

Playtech Playtech,
Ludovic Orban, lovitura dura pentru bucuresteni. Masca devine obligatorie pe toate strazile din Capitala. De cand intra in vigoare noile restrictii

In cursul serii de ieri, Ludovic Orban a comunicat cele mai noi restrictii care se vor impune incepand de astazi, dupa desfasurarea sedintei Comitetului Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta, de la ora 15:00. Premierul Romaniei a facut anuntul care va intrista milioane de bucuresteni, cu privire la purtarea obligatorie a mastii in toate spatiile . continuă pe Playtech

LUDOVIC ORBAN: Masca va deveni obligatorie in toate spatiile deschise din Bucuresti and

Premierul Ludovic Orban anunta ca in Bucuresti masca de protectie va deveni obligatorie in toate spatiile deschise, iar cursurile scolare vor trece in sistem online, dupa ce incidenta cumulata a cazurilor de infectare cu noul coronavirus a depasit pragul de trei la mia de locuitori.

Prefectul Capitalei, demis de catre premierul Ludovic Orban, dupa gafele televizate

Prefectul Capitalei Gheorghe Cojanu a fost demis luni de catre premierul Ludovic Orban, au precizat pentru News. ro surse guvernamentale.

Ludovic Orban: in Bucuresti, cursurile se vor desfasura online. Masca va deveni obligatorie peste tot. E prematur sa discutam despre intrarea Capitalei in carantina (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica seara, ca este prematur sa discutam despre intrarea Bucurestiului in carantina. Totusi, dat fiind ca rata infectarilor cu coronavirus a sarit pragul de 3 la mia de.

Ludovic Orban si Violeta Alexandru deschid lista de candidati a PNL Bucuresti la Camera Deputatilor

Premierul Ludovic Orban si ministrul Muncii, Violeta Alexandru, vor deschide lista liberalilor bucuresteni la Camera Deputatilor, la alegerile parlamentare din acest an, iar ministrul Finantelor Florin Citu este pe primul loc pe lista pentru Senat.

Ludovic Orban, despre angajarile neasteptate din spitale. Cine sunt tinerii care vor avea grija de pacientii cu COVID-19: Avem nevoie de ei ca de aer

Anunt de ultima ora din partea premierului Romaniei. in contextul pandemiei de COVID-19 si al lipsei enorme de personal, Ludovic Orban a transmis astazi una dintre solutiile cele mai pertinente pentru a face rost de medici care sa ingrijeasca pacientii infectati cu noul coronavirus. Acesta a subliniat ca sistemul sanitar nu duce lipsa de aparate, .

LUDOVIC ORBAN: Sistemul medical a atins capacitatea de 75% in ceea ce priveste tratarea pacientilor cu COVID-19

Premierul Ludovic Orban sustine ca sistemul medical a atins capacitatea de 75% in ceea ce priveste tratarea pacientilor cu COVID-19 si arata ca acest sistem dispune de suficient echipament pentru tratarea mai multor bolnavi, insa problema este legata de asigurarea cadrelor medicale.

LUDOVIC ORBAN: Doamna ministru Anisie este pe loc eligibil pentru parlamentare

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca ministrul Educatiei, Monica Anisie, se va afla pe un loc eligibil pe lista pentru alegerile parlamentare.

Ludovic Orban dezvaluie solutia prin care numarul de cazuri COVID-19 va scadea rapid. Ce conditie trebuie sa respecte cetatenii

Ludovic Orban nu si-a pierdut speranta ca Romania va ajunge pe o curba descendenta a pandemiei de COVID-19. in cursul serii de ieri, premierul a declarat ca Guvernul nu doreste adoptarea unor restrictii mai dure pentru populatie, cu atat mai mult, la carantinarea tarii. Cu toate acestea, trendul pe care ne aflam de cateva saptamani .

Premierul Ludovic Orban, despre situatia pacientilor cronici: Este obligatia oricarui spital care nu este destinat pentru Covid sau pentru suport sa trateze toti pacientii (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a precizat luni ca medicii care refuza sa tarteze pacienti, pe motiv ca ar fi suspecti de COVID-19 sau din alte motive incalca legea. De asemenea, intrebat despre situatia bolnavilor.

Gabriela Firea, dupa ce Ludovic Orban a criticat candidaturile lui Rafila si Streinu Cercel pe listele PSD: Daca erau la PNL, ar fi ramas niste somitati ale lumii medicale

Ludovic Orban, presedintele PNL, i-a criticat pe profesorii Alexandru Rafila si Adrian Streinu Cercel pentru deciziile lor de a candida la alegerile parlamentare din partea PSD. Orban a precizat ca acestia nu mai.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )