Libnet.ro
UNICEF

21:45

Metrorex, anunt de ultima ora! Restrictii noi pentru toti calatorii dupa explozia cazurilor COVID-19. Ce nu vor mai avea voie sa faca

Playtech Playtech,
Metrorex, anunt de ultima ora! Restrictii noi pentru toti calatorii dupa explozia cazurilor COVID-19. Ce nu vor mai avea voie sa faca

In contextul pandemiei de COVID-19, autoritatile sunt tot mai speriate de explozia zilnica a numarului de cazuri. Acestea trag semnale de alarma si solicita institutiilor statului sa ia masuri de evitare a aglomeratiei, acolo unde este posibil. Astfel, in cursul serii de ieri, Metrorex a transmis printr-un comunicat noile masuri de restrictie care vor avea . continuă pe Playtech

Vladimir Putin, anunt de ultima ora despre vaccinul anti-covid-19: Este un obiectiv important

Vesti bune pentru intreg mapamondul. in cursul zilei de miercuri, in cadrul unei sedinte de Guvern, presedintele rus, Vladimir Putin, a anuntat ca Rusia va produce cel de-al doilea vaccin anti-COVID-19, la doua luni distanta de la producerea primului. Cate persoane vor participa la testarile celui de-al doilea vaccin Cel de-al doilea vaccin anti-COVID-19 este .

Anunt important pentru toti romanii de la bloc. Ce se intampla daca schimbi furnizorul de gaze

Consumatorii casnici ce folosesc gazele naturale pentru incalzire ar putea sa plateasca facturi si cu peste 200 de lei pe luna mai mici in iarna aceasta, daca locuiesc in zone mai friguroase si au schimbat furnizorul, a anuntat Consiliul Concurentei. Anunt important pentru toti romanii de la bloc Toti ceilalti consumatori casnici ce folosesc gaze .

Ce a facut Mihai Traistariu dupa ce fratele sau i-a dat foc la casa. Reactia de ultima ora

Unul dintre cei mai cunoscuti artisti din Romania a trecut prin spaima vietii sale, dupa ce i-a fost incendiata una dintre locuinte. Ce a facut Mihai Traistariu dupa ce fratele sau i-a dat foc la casa?! Reactia lui Mihai Traistariu dupa ce fratele i-a dat foc la casa Mihai Traistariu a vorbit despre ce s-a .

Ultima ora. Baiatul femeii care a murit dupa ce a fost certata de medici ca ce dracu te vaiti atat s-a sinucis. Tanarul avea doar 27 de ani

Dramele se tin lant intr-o familie din Craiova, dupa ce stalpul casei, o femeie de 49 de ani, s-a stins din viata din cauza sistemului medical din Romania. Femeia, mama a trei copii, a fost trimisa acasa de medici, in ciuda faptului ca se simtea foarte rau. La putin timp dupa ce femeia a murit, .

Ultima ora. Incendiu de proportii in sectorul 3 al Capitalei. Un copil de 14 ani a decedat, iar un barbat se afla in stare foarte grava

Un incendiu cumplit a ucis in aceasta dimineata un minor, iar un alt barbat a suferit arsuri pe 25% din suprafata corpului. Focul a izbucnit la o vila din sectorul 3, iar ulterior s-a extins la parterul unei locuinte din vecinatate, acolo unde au fost identificate cele doua victime. Copilul a fost gasit fara semne .

Vesti proaste pentru toti romanii! Ce se va intampla cu TVA-ul, fix dupa alegeri

Romania a fost grav afectata de criza coronavirusului. PIB-ul pentru prima jumatate a anului 2020 a scazut cu 4,6% de la an la an. in acest context din ce in ce mai multi analisti financiari trag semnale de alarma. Unul dintre ele, conform economistului Valentin Tataru, si un scenariu plauzibil, este cel al cresterii TVA, .

Milioane de romani, in mare pericol. Ce se intampla, de fapt, cu bugetarii. Va fi oribil pentru toti

In actuala criza economica si datorata de pandemia de coronvirus, Guvernul se afla intr-o situatie critica. Lipsa banilor de la buget si indatoririle masive vor determina taieri consistente la salariile pentru bugetari. Bugetarii din sistem vor avea parte de o micsorare considerabila, justificarea fiind actuala criza. Milioane de romani, bugetari, in mare pericol Conform publicatiei .

Racordarea la gaze, gratuita pentru toti clientii casnici. Anuntul facut de ANRE

Racordarea la gaze ar urma sa fie gratuita pentru toti clientii casnici, indiferent de distanta fata de retea, informeaza Economica. net. Autoritatea de Reglementare in domeniul Energiei a adoptat un ordin in.

Raed Arafat, declaratii de ultima ora. Masca devine obligatorie in spatiile publice iar evenimentele private sunt interzise la nivel national

Raed Arafat a prezentat, marti seara, noile restrictii luate in contextul cresterii numarului de infectari cu SARS-CoV-2. Masca de protectie devine obligatorie peste tot in spatiile publice, acolo unde incidenta depaseste 3 la mia de locuitori iar evenimentele private vor fi interzise pe plan national.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )