Libnet.ro
UNICEF

00:06

Noile dezvaluiri despre Tel Drum: cati bani a incasat sotul presedintei CSM

Playtech Playtech,
Noile dezvaluiri despre Tel Drum: cati bani a incasat sotul presedintei CSM

Avocatul Gil Vasile, din valiza Tel Drum, este sotul presedintei CSM Simona Marcu. Despre el, se spune in documentele publicate de RISE Project, ca a incasat bani de la Tel Drum. Cati bani a luat, de fapt, sotul sefei CSM de la Tel Drum. RISE Project a dezvaluit in noiembrie, ca printre documentele din valiza [] . continuă pe Playtech

Prima reactie a lui Dragnea despre partida de vanatoare cu seful Tel Drum: Nici cu mana la spate nu-mi amintesc. Sa cheme DNA mistretii si iepurii la audieri

Seful PSD, Liviu Dragnea, a avut, luni, o prima reactie dupa ultimele materiale ale Rise Project referitoare la partidele de vanatoare la care a participat presedintele social-democrat alaturi de mai multe persoane care au condus Tel Drum.

Dumitru Buzatu (PSD Vaslui), despre vnatoare cu sefii Tel Drum: Sunt pasionat de vnatoare, daca ma cheama cineva, ma duc

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat sambata, pentru Mediafax, ca a fost la multe partide de vanatoare, nu doar la cea in care apare filmat alaturi de sefii de la Tel Drum. Daca ma invita cineva, ma duc unde sunt invitat sau alteori invit eu la grupa mea de vanatoare, a spus Buzatu.

Marian Oprisan, despre partide de vnatoare cu sefii Tel Drum: Nu i cunosc. Credeti ca eu i-am ntrebat cum i cheama?

Vicepresedintele PSD Marian Oprisan a declarat sambata, pentru Mediafax, ca a participat la zeci de partide de vanatoare, dar nu ii cunoaste pe sefii Tel Drum. Credeti ca eu i-am intrebat pe fiecare cum ii cheama, daca am fost la vanatoare, a spus liderul social-democrat.

Marian Oprisan, despre vnatoare cu sefii Tel Drum: Nu i cunosc. Credeti ca eu i-am ntrebat cum i cheama?

Vicepresedintele PSD Marian Oprisan a declarat sambata, pentru Mediafax, ca a participat la zeci de partide de vanatoare, dar nu ii cunoaste pe sefii Tel Drum. Credeti ca eu i-am intrebat pe fiecare cum ii cheama, daca am fost la vanatoare, a spus liderul social-democrat.

Teleormanleaks VIDEO Teaser Rise Project: Ghici cine a participat la macel/ Oprisan: Am participat la zeci de partide de vnatoare. Nu i cunosc pe sefii Tel Drum

Urmatorul articol din seria teleormanleaks are parte de o avanpremiera: Jurnalistii de la Rise Project au publicat sambata, pe Facebook, impreuna cu mesajul Ghici cine a participat la macel, un montaj cu imagini de la o vanatoare in care apar Liviu Dragnea, politiceni cunoscuti si sefi din Tel Drum. Marian Oprisan, despre vanatoare cu sefii Tel Drum: Nu ii cunosc. Credeti ca eu i-am intrebat cum ii cheama?Dumitru Buzatu PSD Vaslui): Sunt pasionat de vanatoare, daca ma cheama cineva, ma duc.

Primele reactii din PSD la filmul Rise Project de la partidele de vanatoare la care au participat Liviu Dragnea si sefii Tel Drum

Vicepresedintele PSD, Marian Oprisan, a recunoscut ca a participat la partide de vanatoare, dar a sustinut ca nu ii cunoaste pe sefii Tel Drum. De asemenea, Oprisan spune ca participarea la partide de vanatoare este o chestiune privata.

Cati bani pune la bataie Pro TV in noul show de talente cu Loredana si Cabral. Provocarea concurentilor este pe masura

Pro TV a anuntat cum se va numi noul show muzical prezentat de Cabral si in care Loredana joaca un rol important. Totodata, postul a dat startul inscrierilor si a dezvaluit cati bani pun la bataie.

Ponta: Dragnea si-a asigurat puterea pe baza banilor negri proveniti de la statul roman si ajunsi la Tel Drum

Iesire dura a lui Victor Ponta, dupa cele mai recente dezvaluiri RISE Project. in al doilea episod din seria Teleormanleaks, jurnalistii au relatat pe larg despre partidele de vanatoare in padurile din.

Rise Project: Partidele de vanatoare ale vanatorului rosu. Grei din PSD si directori din Tel Drum, alaturi de Dragnea in zeci de ocazii (FOTO, VIDEO)

Jurnalistii de la Rise Project au revenit cu episodul 2 din seria de dezvaluiri din arhiva TeleormanLeaks. Acesta documenteaza partidele de vanatoare la care Liviu Dragnea participa alaturi de lideri importanti.

TeleormanLeaks: RISE Project a publicat imagini in care Liviu Dragnea apare la o partida de vanatoare alaturi de sefii Tel Drum si lideri PSD (VIDEO)

Jurnalistii de la Rise Project au publicat, sambata, un videoclip din seria TeleormanLeaks. Este vorba despre imagini in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, apare la o partida de vanatoare impreuna cu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )