Libnet.ro
UNICEF

07:45

S-A TERMINAT! Anunt pentru toti cei care au TELEVIZOR in casa: Decizia RADICALA luata de UE!

B1 B1,
S-A TERMINAT! Anunt pentru toti cei care au TELEVIZOR in casa: Decizia RADICALA luata de UE!

Noile masuri adoptate de Comisia Europeana au in vedere prelungirea duratei de viata a electrocasnicelor folosite in gospodariile europene. Aceste reguli au ca scop un consum mai mic de energie electrica si de. continuă pe B1

A MURIT TEO! Durere fara margini pentru toti cei care au cunoscut-o (FOTO)

Durere fara margini pentru familia preotului Florin Stamate din Sesuri, jud. Bacau. Fiica sa Teodora, a fost rapusa la numai 15 ani, de boala nemiloasa careia a incercat sa-i tina piept aproape un an de.

DIGI RCS-RDS: Cel mai UTIL serviciu GRATIS pentru toti abonatii, tinut aproape SECRET

DIGI RCS-RDS are un serviciu util pentru toti abonatii, pe care compania din telecomunicatii l-a tinut aproape secret, desi credem ca nu asta a fost intentia lor. DETALII PICANTE din dormitor: Cum facea AMOR.

Amenzi uriase, in Sectorul 3 al Capitalei. Ce nu mai au voie sa faca cei care locuiesc aici sau sunt in trecere

Decizie fara precedent pentru sectorul la carma caruia se afla Robert Negoita. Vor fi date amenzi uriase in Sectorul 3 al Capitalei tuturor celor care nu vor respecta regulile. Nu conteaza ca e vorba despre locuitori sau turisti. Amenzi uriase, in Sectorul 3 al Capitalei! Anuntul oficial a fost facut in prima zi de octombrie.

Anuntul Digi pentru toti romanii: ultimele ore cu telefoane ieftine

Nu poti sa lasi aceasta zi sa treaca fara sa arunci o privire pe ofertele Digi. Sunt telefoane de la cele mai mari companii, dar cu preturi de bun-simt. Campania pe care o ofera grupul.

inceteaza sa-i asculti pe cei care iti spun ca telefonul te izoleaza

In fiecare an devine viral cate un material care vrea sa atraga atentia ca lumea sta prea mult pe telefoane. Materialul apare in diferite forme, respectiv colaje, caricaturi sau texte lungite.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )