Libnet.ro
UNICEF

21:45

De sambata, 17 octombrie, se instaureaza starea de urgenta. Ce tara din Europa a luat masura drastica

Playtech Playtech,
De sambata, 17 octombrie, se instaureaza starea de urgenta. Ce tara din Europa a luat masura drastica

Una dintre cele mai mari puteri ale lumii a recurs din nou la ultima solutie, starea de urgenta, din cauza cresterii dramatice a numarului de infectii si decese cauzate de noul coronavirus. Guvernul tarii a anuntat miercuri, prin decret, ca noile reguli vor intra in vigoare de sambata, 17 octombrie. Europa, in stare critica din . continuă pe Playtech

Ludovic Orban: Romania e singura tara din UE care a crescut investitiile in primul semestru din 2020 Noi ne-am propus sa schimbam filosofia de guvernare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca Romania e singura tara din UE care, in primul semestru al anului 2020, a crescut investitiile. Acesta a mai sustinut ca Executivul pe care il conduce si-a propus sa.

Ludovic Orban: Romania este singura tara din UE care a crescut investitiile

Ludovic Orban a spus la videoconferinta News. ro RoInvest ca tara noastra este singurul stat membru.

Cezar Irimia, despre situatia bolnavilor cronici: Strategia la nivel national e proasta. in nicio tara din UE nu exista spitale COVID si non-COVID, ci fiecare are pacientii lui (VIDEO)

Cezar Irimia, presedintele Aliantei Pacientilor Cronici din Romania, a criticat strategia nationala si sustine ca in alte tari din Uniunea Europeana nu exista spitale COVID si spitale non-COVID, ci.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )