Libnet.ro
UNICEF

01:05

Samsung Galaxy S10 are o mare problema. Ce functie sa nu folosesti

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy S10 are o mare problema. Ce functie sa nu folosesti

La prima vedere, Samsung a facut o treaba foarte buna cand vine vorba de noile sale terminale de top. Din pacate, pe partea de securitate, Samsung Galaxy S10 esueaza la un capitol vital. Este. continuă pe Playtech

Digi vine cu surpriza: cat costa Samsung Galaxy S10

In aproape o saptamana, Samsung Galaxy S10 o sa fie si in magazine. Pana atunci, Digi vine cu surpriza. A listat telefonul si preturile sunt cele care atrag atentia. Samsung Galaxy S10 e un super telefon pregatit pentru 2019. E disponibil in trei versiuni si costa diferit in functie de ce preferi. Un model e [] .

Samsung Galaxy S10 Plus vs. S9 Plus: pe ce sa-ti dai banii anul acesta

Samsung Galaxy S10 Plus e un telefon impresionant, fara indoiala, dar sa zicem ca pretul ti se pare prea mare si te gandesti al Galaxy S9 Plus. Ei bine, comparatia asta te ajuta sa vezi.

Samsung Galaxy S10: 10 lucruri pe care sa le stii despre noul Samsung

Samsung Galaxy S10 e un model aniversar. E al zecelea din seria Galaxy S care ne-a obisnuit cu ecrane foarte bune si cu diverse noutati semnficative de la an la an. Ca specificatii, are tot.

VIDEO Accesoriul pentru Samsung Galaxy S10 pe care trebuie sa-l eviti

Samsung Galaxy S10 e un telefon cat se poate de premium, ba chiar vine si cu cateva tehnologii noi, cum ar fi Wi-Fi 6 si scanner ultrasonic de amprente. Cel din urma are insa o.

Dupa Samsung Galaxy S10 5G, OnePlus se lauda cu telefonul 5G

OnePlus nu-i niciodata prea departe de Oppo, companie pe care se bazeaza pentru a-si produce telefoanele. Oppo are telefon 5G, OnePlus promite unul, de asemenea. Ambele dupa ce Samsung Galaxy S10.

Samsung Galaxy S10 si camerele sale: ce trebuie sa stii despre fiecare

Samsung Galaxy S10 Plus e un telefon cu cinci camere foto. Sunt trei pe spate, doua pe fata si fiecare dintre acestea face ceva. Dar ce? De la Samsung Galaxy S10e pana la Galaxy S10 Plus,.

Oferte eMAG care rup gura lumii: Samsung Galaxy S10, iPhone si altele

Samsung Galaxy S10 e deja la precomanda in Romania. Ca el, telefon premium, mai sunt cateva si le-am cautat pe toate. Mai jos gasesti recomandari de la eMAG. Samsung Galaxy S10 e cam cel mai.

Oferte eMAG: super telefoane mult mai ieftine decat Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10, in orice versiune l-ai cumpara, e un telefon impresionant. Si scump. Asa ca am cautat alternative si-am gasit pe eMAG cateva onorabile. Pana pe 8 martie, Samsung Galaxy.

VIDEO Samsung Galaxy S10: Sistemul de recunoastere faciala, pacalit de o fotografie

Samsung Galaxy S10 a renuntat la scanner-ul de iris al modelelor mai vechi, preferand sa utilizeze doar doua metode biometrice de deblocare a telefonului: scanner-ul pentru amprenta si recunoasterea faciala. Cea din urma se dovedeste insa a fi foarte usor de inselat.

Oppo vrea sa se bata cu Samsung Galaxy S10 in 5G: ce ofera chinezii

Oppo promite un telefon 5G pentru anul acesta. E inca un producator care intra in aceasta cursa, dupa Samsung cu Galaxy S10 5G si Huawei cu Mate X pliabil si cu 5G. La MWC 2019, Oppo a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )