Libnet.ro
UNICEF

06:45

Telefoanele Samsung Galaxy S10 vor primi o serie de actualizari si functii care se gasesc pe Note 10

Adevărul Adevărul,
Telefoanele Samsung Galaxy S10 vor primi o serie de actualizari si functii care se gasesc pe Note 10

Noile actualizari de software vor fi disponibile in urmatoarele luni, primul putand fi instalat deja si include functionalitati imbunatatite in ceea ce priveste camera, conectivitatea DeX si experienta Galaxy in ansamblu. continuă pe Adevărul

iPhone 11 Pro vs. Samsung Galaxy Note 10: care telefon e mai rapid?

IPhone 11 Pro si Samsung Galaxy Note 10 Plus au fost lansate anul acesta, iar daca nu stii pe care sa il alegi, poate acest test te va lamuri. Cei de la PhoneBuff au pus telefoanele unul.

S-A DECIS! VEZI daca esti pe LISTA celor care vor PRIMI 460 de lei lunar, incepand din OCTOMBRIE!

Vesti bune pentru romani! A fost initiat un proiect de catre Ministerul Muncii care are in vedere majorarea tichetelor de cresa astfel incat parintii vor primi 460 de lei pentru fiecare copil aflat la.

Mirela Calugareanu, ANAF: Contribuabilii corecti care isi achita integral si la termen obligatiile fiscale vor primi bonificatii de 3%. inca nu stim daca le vom da lunar sau anual

Prezenta miercuri la o conferinta pe teme fiscale, Mirela Calugareanu, sefa ANAF a declarat ca probabil de anul viitor, companiile care isi achita integral si la termen obligatiile fiscale, vor primi o bonificatie de 3% din valoarea taxelor platite. inca nu stim daca le vom da lunar sau anual, a precizat Calugareanu la o conferinta organizata de ZF si Tuca, Zbarcea si Asociatii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )