Libnet.ro
UNICEF

17:45

Trebuie trecuta ora pe declaratia pe propria raspundere? Cum se completeaza corect formularul ca sa iesi din casa

Playtech Playtech,
Trebuie trecuta ora pe declaratia pe propria raspundere? Cum se completeaza corect formularul ca sa iesi din casa

Marcel Vela, ministrul de Interne, a prezentat Ordonanta Militara nr. 8 care introduce noi restrictii pe teritoriul Romaniei. Acestea nu aduc modificari pentru declaratia de raspundere pentru iesirea din casa. Trebuie trecuta ora pe declaratia pe propria raspundere? Cum se completeaza corect formularul ca sa iesi din casa Noile masuri anuntate nu prevad modificari in . continuă pe Playtech

Declaratia pe propria raspundere poate fi refolosita, prin modificarea datei

Declaratiile pe propria raspundere pe care romanii trebuie sa le completeze atunci cand ies din casa in perioada starii de urgenta pot fi refolosite, fiind permisa modificarea datei, daca motivele deplasarii si traseul raman neschimbate, conform Politiei Romane.

Ce a patit un buzoian care a mintit in declaratia data pe propria raspundere

Un barbat de 36 de ani, din Buzau, este cercetat pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata si uz de fals dupa ce a scris in declaratia pe propria raspundere ca ar fi angajatul unei societati comerciale, iar politistii au constatat, in urma verificarilor, ca lucrurile nu stateau asa.

Cinci barbati implicati intr-un conflict spontan au fost amendati pentru ca nu aveau declaratii pe propria raspundere

Mai multe persoane care marti-seara au fost implicate intr-un conflict spontan in apropierea celei mai aglomerate piete agro-alimentare din Slatina au fost amendati pentru ca nu au putut prezenta declaratie pe propria raspundere, necesara pe perioada starii de urgenta.

Pot refolosi declaratia pe proprie raspundere, prin schimbarea datei? Raspunsul Politiei privind deplasarea pe timp de pandemie

Cei care, din diverse motive, nu pot sa completeze de fiecare data o declaratie pe propria raspundere, de cate ori ies din casa, pot schimba data, daca restul ramane neschimbat. Politia a facut precizari legate de acest subiect.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )