Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ultima ora. Raed Arafat, anuntul de care toti romanii se temeau. Masca de protectie, obligatorie in spatii libere. Cand se vor aplica noile restrictii

Playtech Playtech,
Ultima ora. Raed Arafat, anuntul de care toti romanii se temeau. Masca de protectie, obligatorie in spatii libere. Cand se vor aplica noile restrictii

Ieri a fost ziua in care s-au inregistrat cele mai multe cazuri de COVID-19 in Romania , inca de la inceputul pandemiei. Acest bilant negru a alertat autoritatile, medicii, dar si milioane de romani care asteapta cu nerabdare vesti mai bune. Seful DSU, Raed Arafat a explicat, in cursul serii de joi, cu ce probleme . continuă pe Playtech

Taxa pentru centralele de apartament?! Nicusor Dan a facut anuntul pentru toti romanii de la bloc

Nicusor Dan mentioneaza ca are centrala de apartament intrucat locuieste intr-o zona a Bucurestiului unde nu exista sistemul centralizat de incalzire. Taxa pentru centralele de apartament?! in ce priveste zvonul despre taxa pe centrala de apartament, primarul general ales sustine ca este absurda o astfel de politica, intrucat Primaria Capitalei nu a rezolvat inca probelma .

Cea mai mare frica pe care o au toti romanii! S-a aflat acum: 59% din ei se tem de asta

Mai bine de jumatate dintre romani se tem de un anumit lucru. Care este cea mai mare frica a noastra si de ce o impartasim cu totii? Frica, rol important in siguranta si integritatea noastri Frica e una dintre cele mai mari emotii, alaturi de furie si iubire. Aceasta apare ca raspuns in cazul unei .

Anunt de ultima ora despre starea de urgenta. Klaus Iohannis a luat decizia acum, pentru toti romanii

Dupa vizita de vineri de la Institutul National de Sanatate Publica, presedintele Romaniei Klaus Iohannis a sustinut o declaratie cu privire la revenirea la Starea de urgenta. Anunt de ultima ora. Klaus Iohannis a luat decizia Astazi, 9 octombrie presedintele Klaus Iohannis a declarat ca nu doreste revenirea la starea de urgenta. Totodata, el a .

Germania a dat interzis Romaniei. Anuntul de ultima ora al oamenilor lui Merkel

Avertismente de calatorie, zone de risc, cerinte de carantina. Pentru multi turisti, reglementarile de intrare in Germania raman confuze. incercam sa gasim cateva raspunsuri la cele mai importante intrebari. Germania a dat interzis Romaniei Toti potentialii calatori sunt sfatuiti sa caute cele mai noi informatii inainte de a-si face bagajele. Ceea ce se aplica UE .

BNR face anuntul cutremurator pentru tara noastra. Toti romanii sunt vizati: va fi oribil

Joi, un oficial al Bancii Nationale a Romanei a facut un anunt despre ce se va intampla cu rambursarea imprumuturilor si a dobanzilor contractate de Ministerul Finantelor in aceasta perioada. Banca Nationala a Romaniei face anuntul cutremurator pentru tara noastra Un oficial al BNR este de parere ca rambursarea imprumuturilor si a dobanzilor pe care .

RAED ARAFAT: Toate Comitetele Judetene si Comitetul Municipiului Bucuresti sa implementeze masurile acolo unde regula o impune

Secretarul de stat din MAI Raed Arafat a anuntat reunirea de urgenta a tuturor Comitetelor Judetene pentru Situatii de Urgenta si a Comitetului care functioneaza la nivelul Capitalei pentru a pune in aplicare restrictiile prevazute de reglementarile in vigoare pentru prevenirea raspandirii noului coronavirus, inclusiv masuri precum carantinarea unor localitati sau suspendarea activitatii unor agenti economici. Solicitam la toate Comitetele Judetene si la Comitetul Municipiului Bucuresti sa implementeze masurile acolo unde regula o impune, a afirmat Arafat.

RAED ARAFAT: Este posibil sa ajungi sa alegi intre pacienti, asa cum au patit colegii nostri din Italia

Medicul Raed Arafat sustine ca se poate intampla ca Romania sa ajunga in situatia in care au fost Italia si alte tari, unde medicii au fost nevoiti sa aleaga ce pacienti beneficiaza de terapie intensiva si care nu, decizii luate pe fondul unei supraaglomerari a unitatilor sanitare.

Este oficial. Raed Arafat anunta prapad in toata Romania. Ce orase vor intra in carantina

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta a confirmat oficial, ieri seara, situatia difcila prin care trece Romania in contextul pandemiei de COVID-19. Raed Arafat impreuna cu ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, au transmis noi masuri anti-COVID-19. Printre acestea se numara si carantinarea anumitor localitati care nu intrunesc conditiile de siguranta cu privire la numarul cazurilor de .

Raed Arafat, despre carantina la nivel national: Nimeni nu doreste sa ia masuri absolute, dar anumite componente din starea de urgenta este posibil sa se implementeze

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a declarat miercuri seara ce masuri restrictive pregatesc autoritatile dupa ziua in care s-a inregistrat un record de decese si de noi cazuri de.

Raed Arafat, avertisment crunt dupa atingerea unui nou record de imbolnaviri si decese: Ne indreptam spre un prag foarte periculos

Raed Arafat trage un mare semnal de alarma cu privire la situatia Romaniei in urmatoarea perioada. Sistemul sanitar este pe cale sa clacheze, iar medicii nu mai au mult timp pana vor fi pusi in situatia sa aleaga pe cine sa traiasca si cine nu. Seful DSU prevede o inasprire a masurilor de restrictie, dorite .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2363 seconds )