Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine a ramas fara WhatsApp dupa Anul Nou: Mai multe telefoane Nokia sunt afectate

Playtech Playtech,
Cine a ramas fara WhatsApp dupa Anul Nou: Mai multe telefoane Nokia sunt afectate

In cazul in care esti in continuare utilizator al unui telefon inteligent clasic de la Nokia, in ultimele zile, s-ar putea sa fi ramas fara WhatApp. WhatsApp este una dintre cele mai. continuă pe Playtech

Viorica Dancila, mesaj de Anul Nou: Mai avem multe de facut si va asigur ca vom continua sa luam deciziile corecte pentru Romania

Premierul Viorica Dancila a transmis luni un mesaj de Anul Nou, in care spune ca, si in 2019, echipa guvernamentala va continua sa ia deciziile corecte pentru Romania, ea precizand ca scopul Executivului.

Dancila, in mesajul de Anul Nou: Mai avem multe de facut si va asigur ca vom continua sa luam deciziile corecte pentru Romania

Premierul Viorica Dancila afirma, in mesajul transmis cu ocazia Anului Nou, ca 2018 a fost un an important pentru natiunea romana, fiind sarbatorit Centenarul Marii Uniri, dar si ca priveste cu incredere spre 2019. Mai avem multe de facut si va asigur ca vom continua sa luam deciziile corecte pentru Romania, spune Dancila.

Igor Dodon, mesaj de Anul Nou: Cu Doamne ajuta, sa fie un an mai bun decat precedentul

Igor Dodon a transmis un mesaj de Anul Nou si a publicat o fotografie, pe pagina sa de Facebook, alaturi de familie: Sa spunem ramas bun anului care trece si sa intram cu incredere si optimism in 2019.

Obiceiuri si superstitii de Anul Nou la romani: Plugusorul si Sorcova, ceva rosu, bani in buzunar, vasc si dans in aer liber

Un obiect vestimentar rosu, bani in buzunar, vasc, masa imbelsugata, dar fara carne de pasare, mersul cu Plugusorul si Sorcova se numara intre superstitiile si obiceiurile romanilor la trecerea dintre ani. Superstitiile spun ca Anul Nou trebuie intampinat alaturi de familie si prieteni, iar pentru ca in urmatoarele 12 luni sa fim sanatosi sa dansam in aer liber.

URARI DE ANUL NOU 2019. Cele mai amuzante URARI de ANUL NOU. La Multi Ani, 2019!

Cum Anul Nou se apropie cu pasi repezi, iata mai jos cele mai amuzante URARI DE ANUL NOU 2019 haioase pe care le poti trimite celor dragi la cumpana dintre ani. Exemple potrivite pentru URA.

URARI DE ANUL NOU 2019. Cele mai impresionante urari de ANUL NOU. La Multi Ani, 2019!

URARI DE ANUL NOU 2019 La trecerea dintre ani e cazul sa trimiti cele mai impresionante Urari de Anul Nou. Stai cateva clipe si arata-le celor pe care ii iubesti cat de mult tii la ei. Urari de Anul.

URARI DE ANUL NOU 2019. Cele mai impresionante urari de ANUL NOU. La Multi Ani, 2019!

La trecerea dintre ani e cazul sa trimiti cele mai interesante Urari de Anul Nou. Stai cateva clipe si arata-le celor pe care ii iubesti cat de mult tii la ei. Urari de Anul Nou.

URARI DE ANUL NOU 2019. Cele mai nostime URARI de ANUL NOU. La Multi Ani, 2019!

Cum Anul Nou se apropie cu pasi repezi, iata mai jos cele mai nostime URARI DE ANUL NOU 2019 haioase pe care le poti trimite celor dragi la cumpana dintre ani. Exemple potrivite pentru.

URARI DE ANUL NOU 2019. Cele mai inspirate URARI de ANUL NOU. La Multi Ani, 2019!

URARI DE ANUL NOU 2019 La trecerea dintre ani e cazul sa trimiti Urari de Anul Nou. Stai cateva clipe si arata-le celor pe care ii iubesti cat de mult tii la ei. Urari de Anul Nou. Trimite asadar cele.

URARI DE ANUL NOU 2019. Cele mai haioase URARI de ANUL NOU. La Multi Ani, 2019!

Cum Anul Nou se apropie cu pasi repezi, iata mai jos cateva URARI DE ANUL NOU 2019 haioase pe care le poti trimite celor dragi la cumpana dintre ani. Exemple potrivite pentru URARI DE.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )