Libnet.ro
UNICEF

01:05

7 motive pentru care Nokia 7 Plus e un telefon bun cu Android

Playtech Playtech,
7 motive pentru care Nokia 7 Plus e un telefon bun cu Android

Nokia 7 Plus a fost o surpriza placuta a verii. E disponibil si in Romania si, dupa o perioada de folosire de cam doua saptamani, i-am gasit sapte avantaje. Ca sa-l judeci, trebuie. continuă pe Playtech

Tariceanu: Apreciez ca foarte buna activitatea ministrilor ALDE, nu sunt motive pentru a fi inclusi pe o lista de remaniere

Presedintele Senatului si liderul ALDE, Calin-Popescu Tariceanu, a declarat miercuri ca apreciaza ca foarte buna activitatea ministrilor din formatiunea sa si considera ca nu sunt motive pentru a fi inclusi pe o lista de remaniere.

Nu exista motive pentru existenta pragurilor de detinere la SIF-uri

Nu exista nicio ratiune pentru mentinerea pragului de detinere de 5% la cele cinci SIF-uri, sunt de parere brokerii activi in piata noastra de capital, care sustin ca ar trebui inlaturata orice limita in ceea ce priveste nivelul participatiei pe care poate sa o aiba un actionar in cadrul societatilor de investitii financiare.

DIETA. Motivul surprinzator pentru care ai cateva kilograme in plus si ce trebuie sa faci pentru a scapa de ele

Un nou studiu din Statele Unite a descoperit de ce unii oameni au cateva kilograme inexplicabile in plus si anume pentru ca sunt intr-o relatie. Conform studiului, trei din patru americani.

Motivele pentru care trebuie sa bei must toamna aceasta. Beneficii enorme pentru sanatate

Mustul constituie un remediu redutabil pentru tratarea mai multor afectiuni. Ajuta la mentinerea nivelului bun al colesterolului - Studii medicale au indicat faptul ca un pahar de suc de struguri proaspat stors.

Motivul incredibil pentru care un elev din Iasia pulverizat spray lacrimogen intr-un tramvai

Un adolescent, elev la un liceu din Iasi, este cautat de politisti, dupa ce, miercuri seara, a pulverizat spray lacrimogen intr-un tramvai. Elevul era suparat pentru ca echipa sa a pierdut un meci de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )