Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cum a aparut Florin Salam la inmormantarea fratelui sau. Imagini terifiante

Playtech Playtech,
Cum a aparut Florin Salam la inmormantarea fratelui sau. Imagini terifiante

Florin Salam este distrus de vestea tragica ce i-a fost oferita de curand. Fratele lui a fost condus azi pe ultimul drum, iar familia este ingenunchiata de durere. Jelituri si plansete cuprind peisajul. Cum si-a facut aparitia menelistul in ziua cea neagra? Florin Salam isi conduce fratele pe ultimul drum Familia cunoscutului Florin Stoian nu . continuă pe Playtech

EXCLUSIV Familia Stoian risca dosar penal! Ce a facut Florin Salam cu trupul fratelui sau, dupa ce a murit rapus de boala

Familia Stoian risca dosar penal. Asta dupa ce politia a venit in aceasta dimineata acasa la Florin Salam si a cerut ca mortul sa fie dus direct la groapa. Familia Stoian risca dosar penal! E mare drama in familia lui Florin Salam, dupa ce fratele sau, Nelu Stoian, a decedat din cauza noului coronavirus. El .

Rasturnare de situatie. De ce a murit, de fapt, fratele lui Florin Salam

Rasturnare de situatie in cazul mortii fratelui lui Florin Salam. S-a aflat de ce a murit Nelutu Stoian, fapt care a provocat jale mare in familia cantaretului. S-a aflat de ce a murit, de fapt, fratele lui Florin Salam, Nelutu Stoian Fratele lui Florin Salam, Nelutu Stoian, a ajuns in spital in urma cu doua .

Ce s-a intamplat cu cateva ore inainte ca Nelu Stoian sa moara. Florin Salam abia facuse anuntul

Fratele lui Florin Salam a murit ieri. Familia manelistului traieste momente extrem de grele dupa ce barbatul a fost rapus de coronavirus. Dupa o lupta de doua luni cu COVID-19 si alte boli care-l naspustisera, trupul lui Nelu nu a mai rezistat. Ce s-a intamplat cu acesta in urma cu doar cateva ore inainte de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )