Libnet.ro
UNICEF

23:01

EXCLUSIV Adevarul despre starea de sanatate a Anamariei Prodan. A ajuns de urgenta la spital: Nu mai aveam aer

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Adevarul despre starea de sanatate a Anamariei Prodan. A ajuns de urgenta la spital: Nu mai aveam aer

Anamaria Prodan a fost testata pozitiv cu noul coronavirus, iar starea ei de sanatate se deterioreaza. Cunoscuta impresara s-a speriat din cauza simptomelor agresive si a chemat Ambulanta. A fost dusa la Spitalul Matei Bals, dar medicii au considerat ca nu se incadreaza intre cazurile grave. Astfel ca au trimis-o acasa. intr-o declaratie oferita pentru . continuă pe Playtech

Care este starea de sanatate a singurului supravietuitor dintre cei sase pacienti adusi la Iasi in urma incendiului din Neamt

Managerul Spitalului de Boli Infectioase din Iasi, medicul Carmen Dorobat, a vorbit despre starea de sanatate a singurului pacient ramas in viata dintre cei sase adusi la Iasi de laSpitalul Judetean Neamt.

EXCLUSIV Alexandru Arsinel, adevarul despre regretatele sale colege: Ganduri, apropouri cu totii suntem oameni

Stela Popescu, Tamara Buciuceanu si Draga Olteanu Matei s-au reunit in Cer. Despre cele trei mari actrite, regine ale comediei romanesti, s-a spus ca au trait intr-o permanenta rivalitate. Iata ce spune insa Alexandru Arsinel despre relatia lor, actorul care le-a cunoscut toate secretele: Toate trei erau niste boieroaice, in sensul cel mai profund al .

Stefan Banica Jr. si Emilia Popescu, adevarul despre singura noapte pe care am petrecut-o impreuna

Au fost sau nu un cuplu in viata de zi cu zi? Aceasta era una dintre intrebarile in voga la inceputul anilor 2000. La cine se referea? La Emilia Popescu si Stefan Banica Jr. La ani intregi distanta am aflat raspunsul. Stefan Banica Jr. si Emilia Popescu, adevarul despre singura noapte pe care am petrecut-o .

Marea Resetare a capitalismului. Adevarul despre teoria conspiratiei asociata cu Joe Biden si Bill Gates

Joe Biden nu este inca presedinte. Dar mandatul sau, care va intra in vigoare din ianuarie 2021, are deja parte de prima sa teorie a conspiratiei. Este cunoscuta sub numele de Marea Resetare, si, in constructia sa, prezinta un viitor distopic si elitist. Pandemia de coronavirus este doar un mijloc de a inrobi umanitatea si .

Alexandru Rafila, adevarul despre metoda prin care ar scadea rapid numarul cazurilor de COVID-19: Asta e solutia, nu e complicat

Medicul Alexadru Rafila a vorbit in cursul serii de ieri despre nevoia urgenta de scadere a numarului de cazuri. Acesta a gasit si solutia care este de departe cea mai eficienta, astfel ca autoritatile competente ar trebui sa o puna in aplicare cat mai rapid. Conditia esentiala pentru a controla o pandemie Reprezentantul Romaniei la .

Anamaria Prodan, in stare tot mai grava, dupa ce a fost confirmata cu COVID-19

Starea Anamariei Prodan 47 de ani) s-a inrautatit dupa ce a fost confirmata cu Covid-19, astfel ca impresara a fost nevoita sa cheme Salvarea la vila din Snagov. Anamaria a ajuns de urgenta la Matei Bals pentru mai multe investigatii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )