Libnet.ro
UNICEF

00:06

Un nou nivel pentru carne artificiala: cand vei putea manca friptura din plante

Playtech Playtech,
Un nou nivel pentru carne artificiala: cand vei putea manca friptura din plante

Daca vrei sa ai optiunea sa consumi carne artificiala, acest inginer lucreaza la o tehnologie care sa-ti ofere friptura din plante. Cel mai probabil, ai auzit de carne vegetala oferita de. continuă pe Playtech

Cand ar putea lua sfarsit pandemia. Ce spune un epidemiolog din China

Una dintre personalitatile lumii medicale din China a sustinut intr-o declaratie de presa ca pandemia de coronavirus va lua sfarsit cel mai probabil in luna iunie 2020. Cand ar putea lua sfarsit pandemia. Ce spune un epidemiolog din China Epidemiliogul Zhong Nanshan, cunoscut pentru contributia la combaterea epidemiei de Sindrom Acut Respirator Sever SARS) din .

Vesti proaste pentru soferi. Ce s-ar putea intampla cu taxa de prima inmatriculare si cu impozitele

Premierul interimar, Ludovic Orban, vrea taxa auto la prima inmatriculare! Trebuie inteleasa ca o taxa de poluare, dar poate fi perceputa si ca impozit variabil, pe proprietate. Vesti proaste, soferi! Cu toate acestea, premierul a asigurat ca taxa nu se va introduce pana cand nu se va ajunge la o solutie agreata de Comisia Europeana.

Erdogan ameninta: Turcia va tine deschise granitele pentru migranti pana cand UE ii va accepta solicitarile

Turcia isi va tine granitele deschise pentru migrantii care vor sa mearga in Europa pana cand UE va indeplini asteptarile Ankarei in legatura cu acordul privind migrantii din 2016, a declarat miercuri presedintele Tayyip Erdogan, citat de Reuters.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )