Libnet.ro
UNICEF

16:45

Romania, pe primul loc la rata mortalitatii din cauza Covid-19: explicatia oferita de Rafila

Playtech Playtech,
Romania, pe primul loc la rata mortalitatii din cauza Covid-19: explicatia oferita de Rafila

In cazul nefericit in care te imbolnavesti de noul coronavirus, sansele tale de succes in lupta cu boala sunt semnificativ mai ridicate oriunde in Europa, in afara de Romania. Tara. continuă pe Playtech

Romania a inregistrat cea mai mare rata a mortalitatii din cauza Covid-19 din UE

Romania a inregistrat, miercuri, cea mai mare rata a deceselor din cauza Covid-19 din UE, raportat la 100. 000 de locuitori, potrivit unui raport al Centrului European pentru Prevenirea si Controlul Bolilor ECDC).

Industria de media si divertisment din Romania isi va contracta rata de crestere in 2020 din cauza pandemiei COVID-19

Rata de crestere a industriei de media si divertisment din Romania se va reduce in acest an la 0,26%, de la peste 8% in 2019, ca urmare a restrictiilor impuse de pandemia COVID-19, valoarea pietei urmand sa atinga 2,613 miliarde euro, conform celei de-a 21-a editii a raportului PwC Global Entertainment Media Outlook 2020-2024 GEMO). Estimarile arata o revenire a cresterii din 2021 la o rata anuala medie de 6,76% pana in 2024.

Industria de media si divertisment din Romania isi va contracta rata de crestere in 2020 din cauza pandemiei COVID-19

Rata de crestere a industriei de media si divertisment din Romania se va reduce in acest an la 0,26%, de la peste 8% in 2019, ca urmare a restrictiilor impuse de pandemia COVID-19, valoarea pietei urmand sa atinga 2,613 miliarde euro, conform celei de-a 21-a editii a raportului PwC Global Entertainment and Media Outlook 2020-2024 GEMO).

Ponta: O alianta PRO Romania-PSD la parlamentare ar fi pe primul loc

Liderul PRO Romania, Victor Ponta, sustine ca o alianta PRO Romania-PSD la alegerile parlamentare din decembrie ar fi pe primul loc.

Trafic ingreunat in punctul de frontiera Giurgiu-Ruse, din cauza unor proteste in Bulgaria Masinile, redirectionate pe alte rute

Traficul rutier este ingreunat, miercuri, in punctul de frontiera Giurgiu-Ruse, din cauza unor proteste care au loc in Bulgaria, anunta Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR). Trecerea autovehiculelor care intra sau ies din Bulgaria prin acest punct de trecere a frontierei va fi organizata pe rute alternative, precizeaza compania.

Cea mai neagra zi in Romania. Cati oameni au murit in doar 24 de ore din cauza covid

Astazi este cea mai neagra zi din Romania, intrucat, in ultimele 24 de ore, au murit 60 de persoane care au fost infectate cu coronavirus. De asemenea, in ultimele 24 de ore au fost depistate 1. 053 de cazuri noi de persoane infectate cu COVID-19. Aceasta este cea mai neagra zi in Romania. Cati oameni au .

Doar in Romania este posibil asa ceva. Un cal este batut pana ii da sangele de un carutas, dupa ce cade secerat la pamant din cauza greutatii. Video

Imagini de o cruzime rara au fost filmate in Valcea, acolo unde un barbat isi bate fara mila calul picat la pamant, din cauza epuizarii. Martore la aceste scene de groaza au fost doua femei care au intervenit in favoarea calului, dar fara rezultat. Cal batut cu bestialitate in plina strada Violenta impotriva animalelor pare .

Milioane de oameni sunt in pericol. Ce se intampla acum cu planeta, din cauza incalzirii globale

Milioane de oameni sunt in pericol din cauza a ceea ce se intampla cu Planeta. Din pacate, incalzirea globala se resimte din ce in ce mai tare. Ce se va intampla acum si care sunt ultimele informatii oferite de specialisti? Scenariul negru devine realitate! Ce se intampla acum din cauza incalzirii globale? Ne apropiem cu .

Anuntul Directiei de Sanatate Publica Bucuresti pentru persoanele care cer eliberarea deciziilor de carantina sau izolare din cauza COVID-19

Directia de Sanatate Publica Bucuresti anunta ca incepand de joi nu se mai primesc documente in format fizic de la persoanele care se prezinta la sediul din strada Avrig pentru eliberarea deciziilor de carantina sau izolare din cauza COVID-19.

Mircea Badea, atac dur la Dana Budeanu din cauza studiilor ei: O fi fost sa ude buretele

In ultima vreme, celebrul moderator Mircea Badea a inceput sa fie din ce in ce mai vocal cand vine vorba de personajele din showbiz-ul romanesc, in cadrul emisiunii sale de la Antena 3, in Gura Presei, uneori chiar pe buna dreptate. Mircea Badea, este cunoscut pentru replicile sale dure si transparente Daca despre actuala criza .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )