Libnet.ro
UNICEF

16:00

Sunt gata romanii pentru cea mai mare schimbare din tehnologie? Poate ca da, mai e doar un obstacol

Playtech Playtech,
Sunt gata romanii pentru cea mai mare schimbare din tehnologie? Poate ca da, mai e doar un obstacol

De fiecare data cand apare o tehnologie noua - si e oferita publicului larg - prima etapa presupune adoptia. Apoi, vine cresterea si in final e consolidarea. in acest context, ca. continuă pe Playtech

Cea mai mare turma de zimbri vazuta in ultimii 200 de ani, in salbaticie, in Romania. in grup sunt si doi vitei

Doi pui de zimbru, recent veniti pe lume, au fost zariti de catre rangerii proiectului LIFE Bison in turele de monitorizare din Muntii Tarcu. Ei fac parte dintr-o turma impresionanta, cea mai mare observata in Romania in ultimele doua secole.

Cea mai mare surpriza din televiziune! Mihai Gadea, oferta pentru Selly! Vine celebrul vlogger la Antena3?

Selly, pe numele sau Andrei Selaru, este cea mai mare celebritate din generatia sa. Tanarul vlogger are peste 627. 000de vizualizari pe canalul sau de Youtube, iar recent a intrat in oprobiul anumitor specialisti din educatie dupa ce a dezvaluit intr-un material ca sistemul de invatamant din Romania nu ii pregateste pe tineri pentru viata. Selly a fost invitatul lui Mihai Gadea la Sinteza Zilei.

Ploi torentiale si vijelii in cea mai mare parte a tarii, pana marti dimineata; disconfort termic in regiunile sud-estice

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteorologica de ploi torentiale si vijelii valabila in cea mai mare parte a tarii pana marti dimineata, dar si de disconfort termic pentru regiunile sud-estice.

Noul coronavirus in judetul Hunedoara. Cea mai mare crestere a infectarilor din ultimele doua luni

Noul coronavirus in judetul Hunedoara. Miercuri a fost inregistrata cea mai mare crestere a numarului de noi cazuri, din ultimele doua luni.

CORONAVIRUS |Filipine confirma 2.539 de noi cazuri. Este cea mai mare crestere de o singura zi

Ministerul Sanatatii din Filipine a raportat miercuri 2. 539 de noi cazuri de coronavirus, marcand cea mai mare crestere de o singura zi a infectiilor confirmate. Totodata, in ultimele 24 de ore, cinci persoane.

Ministrul Finantelor, Florin Citu: Putem majora pensiile cu 10%, in contextul in care crestem major investitiile. Trecem prin cea mai mare criza economica din ultima suta de ani (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat miercuri, intr-o interventie in cedrul Stirilor B1 TV, ca legea privind cresterea pensiilor, in forma care a fost adoptata de Parlament, nu consinea nicio sursa.

Directorul FBI, adac fara precedent la adresa Chinei: Este cel mai mare pericol la adresa SUA

Directorul FBI a spus ca actele de spionaj din partea guvernului Chinei reprezinta cea mai mare amenintare pe termen lung pentru viitorul SUA. Vorbind la Institutul Hudson din Washington, Christopher Wray a.

Directorul FBI, atac fara precedent la adresa Chinei: Este cel mai mare pericol la adresa SUA

Directorul FBI a spus ca actele de spionaj din partea guvernului Chinei reprezinta cea mai mare amenintare pe termen lung pentru viitorul SUA. Vorbind la Institutul Hudson din Washington, Christopher Wray a.

Watch Dogs 2, gratuit in weekend: ce trebuie sa faci pentru cel mai bun joc despre hacking

Ubisoft se pregateste pentru cea mai importanta conferinta a companiei din acest an. Conferinta online Ubisoft Forward va avea loc in weekend, iar dezvoltatorul vine cu un stimulent important.

Izolarea a dat cel mai mare maraton cultural mondial. Romanii s-au facut ca participa

Da, nu am avut timp pe vremea asta de COVID. Am trait, nu numai eu, cea mai efervescenta perioada culturala. Un festin, sau mai degraba, o orgie. Daca te tinea fizicul, practic, puteai urmari 247 creatii artistice, de la bune la geniale, pe care le-a dat omenirea in ultimii 60-70 de ani in artele spectacolului. Teatru, opera, concerte muzica clasica, balet, musical, pop, apoi, tururi virtuale in cele mai mari muzee de arta si colectii, etc, la care s-au adaugat evenimente create ad-hoc si transmise liveinregistrate sau cursuri de balet, canto, actorie sustinute de nume grele. Ceva la care nu ar fi visat nimeni, niciodata. Oricine a profitat de dar, a iesit din pandemie cu cel putin 10% mai destept. Si asta pe 0 LEI!.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )