Libnet.ro
UNICEF

19:00

Volkswagen are cele mai bune oferte Rabla la masinile tale preferate

Playtech Playtech,
Volkswagen are cele mai bune oferte Rabla la masinile tale preferate

Volkswagen are oferte noi pentru programul Rabla. Reprezentanta din Romania a companiei a scazut pretul la trei dintre cele mai dorite masini Volkswagen. Daca vrei sa-si cumperi o masina. continuă pe Playtech

Sunt intr-o situatie imposibila. Eram pe santierul casei prietenei mele cele mai bune si era sa cad. Sotul ei m-a salvat atunci si am mers la etaj sa ma intind putin. Nu m-am putut abtine

Am facut sex salbatic cusotul prietenei mele cele mai bune si m-am indragostit de el. Iubitul meu are 44 de ani si suntem impreuna de 12 ani, chiar daca el este in continuare casatorit cu prima lui.

Romania are cele mai periculoase drumuri din Uniunea Europeana

Romania are cele mai periculoase drumuri din Uniunea Europeana. Este concluzia unui studiu facut de Comisia Europeana in toate tarile Uniunii. in tara noastra, rata mortalitatii in accidentele rutiere.

Prima iesire publica a sefei ANAF. Toate procedurile noastre sunt aproape similare cu cele din UE/ Am luat in vedere cele mai bune practici in domeniul administratiilor europene (conducere ANAF)

ANAF are in vedere cele mai bune practici in domeniul adminsitratiilor fiscale europene. Este adaptat relatiilor fiscale moderne. Ceea ce dorim sa va spunem este ca toate procedurile pe care le-am adoptat sunt pentru a imbunatati relatia cu contribuabilului si pentru a imbunatati si usura Fiscul in administrarea creantelor fiscale. Am facut nenumarate cercetari si schimburi de experienta cu administratiile fiscale europene, astfel incat toate procedurile sunt aproape similare cu cele europene, au spus marti reprezentanti ai conducerii ANAF in cadrul unor audieri in Senat. Cu aceasta ocazie a avut loc si prima iesire publica a noii sefe a institutiei, Mihaela Triculescu.

Romania are cele mai periculoase drumuri din toata Uniunea Europeana, pentru al patrulea an la rand

Drumurile din Romania raman, si in 2018, cele mai periculoase pentru conducatorii auto si pasageri, in contextul in care, anul trecut, s-a inregistrat cea mai mare rata a mortalitatii din accidente rutiere din Uniunea Europeana, 96 de morti la un.

Halep, printre cele mai bune afaceri din istoria lui Nike: De ce americanii au dat lovitura cand au batut palma cu Simona

Simona Halep a trecut, incepand din 2018, la o colaborare cu gigantul american, deoarece nu s-a mai inteles la bani cu fostul ei sponsor tehnic, Adidas.

Stock busters la eMAG. Cele mai tari oferte la masini de spalat

Cei interesati de masini de spalat rufe cu uscator trebuie sa studieze oferta eMAG de zilele acestea.

HOROSCOP. Top zodii de femei care calca stramb. Se spune ca sunt cele mai bune amante

Oricat de fidela ar fi o femeie, pot aparea, de-a lungul vietii sale, ocazii care sa-i intoarca efectiv soarta pe dos. Intr-o anumita conjunctura, favorizata de pasiuni si sentimente puternice, orice nativa e.

HOROSCOP. Cele mai bune femei din zodiac. Sunt cu adevarat speciale

Fiecare femeie este speciala. Fie ca este vorba despre calitatile sale intelectuale sau despre modul exemplar in care reuseste sa aiba grija de casa si de familie, acestea o ajuta sa fie cea .

Dacia are oferte Rabla si preturi promotionale pe care nu le poti refuza

Dacia are preturi promotionale si oferte noi prin programul Rabla. Compania a pregatit un configurator online prin care-ti alegi masina pe care ti-o doresti. inscrierile pentru programul.

Rezultatele alegerilor din Israel arata ca Netanyahu are cele mai mari sanse sa obtina un nou mandat de premier

In Israel, dupa alegerile legislative de ieri, se profileaza un nou mandat de premier pentru Benjamin Netanyahu. potrivit primelor rezultate oficiale, partidul Likud, al premierului Benjamin Netanyahu, se afla pe primul loc, urmat de partidul Albastru-Alb al lui Beny Gantz.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )