Libnet.ro
UNICEF

09:00

Dan Alexa, decizie radicala dupa pumnul primit de la Anamaria Prodan: Mi-am dat demisia! Cu asta basta!

Playtech Playtech,
Dan Alexa, decizie radicala dupa pumnul primit de la Anamaria Prodan: Mi-am dat demisia! Cu asta basta!

Dan Alexa a luat o decizie radicala, la doar o saptamana dupa pumnul primit de la Anamaria Prodan. Si-a dat demisia din functia de antrenor al echipei Astra Giurgiu, acuzand ca lotul de jucatori este prea slab pentru a putea prinde un loc in play-off. Sunt insa zvonuri potrivit carora Alexa ar fi fost fortat . continuă pe Playtech

Dan Alexa si-a revenit dupa pumnul luat de la Anamaria Prodan: E prietena mea! Noi dam lectii tuturor milogilor de barbati

Antrenorul Astrei a vorbit cu mandrie dupa episodul in care a fost batut, catalogand acest incident drept unul care spune totul despre caracterul si educatia sa.

E NEBUNIE TOTALA! DAN ALEXA, REACTIE EXPLOZIVA dupa episodul cu Anamaria Prodan: LATRAII care...

Dan Alexa a vorbit in premiera despre momentul in care a fost lovit de Anamaria Prodan, episod ce a facut valva in fotbalul romanesc si a nascut tot felul de reactii controversate. Daca unii il apreciau pe.

Dan Alexa a demisionat de la Astra Giurgiu

Dan Alexa a demisionat infrangerea in meciul cu Poli Iasi. Demisia vine la o saptamana de la scandalul cu Anamaria Prodan, cand a fost batut de sexy impresara. Astra Giurgiu a pierdut meciul din etapa.

Dan Alexa ramane la Astra confirmat de patron

Antrenorul Dan Alexa si-a anuntat demisia de la Astra Giurgiu dupa infrangerea cu Poli Iasi de duminica, scor 0-1, insa patronul Ioan Niculae nu este de acord cu decizia acestuia.

Dan Alexapleaca de la Astra: Vreau sa rup orice legatura cu toata lumea

Tehnicianul echipei Astra Giurgiu, Dan Alexa, a declarat, duminica, dupa meciul cu Poli Iasi, pierdut cu scorul de 0-1, ca se gandeste sa renunte la contractul pe care il are cu gruparea giurgiuveana.

Au pornit cu STANGUL: Adelina Pestritiu, CEA MAI GREA DECIZIE, imediat dupa nunta!

Desi au avut o nunta de poveste, Adelina Pestritu si Virgil Steblea nu urmeaza si o luna cu suficienta miere.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )