Libnet.ro
UNICEF

18:45

FIFA 19 primeste cele mai interesante moduri de joc de pana acum

Playtech Playtech,
FIFA 19 primeste cele mai interesante moduri de joc de pana acum

FIFA 19 se apropie de lansarea din toamna, iar de la EA aflam ca vei primi noi moduri de joc, mai distractive decat cele clasice. Modul Kick Off, pe care probabil deja il cunosti, are parte de o transformare radicala in editia FIFA 19, unde vei putea sa te distrezi mult mai mult. in meniul []. continuă pe Playtech

Sporturile sangeroase ale lumii antice: cele mai bizare lupte de gladiatori si intrecerile mortale din arenele Romei

Cele mai populare intreceri sportive din lumea antica erau si cele mai sangeroase evenimente, iar atletii isi dadeau viata de multe ori sub privirile extaziate ale nenumaratilor spectatori ai confruntarilor.

Cele mai tranzactionate actiuni

Actiunile Romgaz, Banca Transilvania si BRD au fost cele mai tranzactionate pe segmentul principal al Bursei de la Bucuresti in luna iulie, in timp ce titlurile companiilor Oltchim, Grupul Industrial Electrocontact si Carbochim conduc in topul celor mai puternice aprecieri, iar Cemacon, Petrolexportimport si Farmaceutica Remedia au inregistrat cele mai severe scaderi in ultima luna, conform Agerpres.

Motivele pentru care morcovul este una din cele mai valoroase legume. De ce este decretat marele prieten al intestinului

Morcovul este una din cele mai valoroase legume, fiind si dintre cele mai consumate. Nici nu e de mirare, avand in vedere proprietatile curative multiple, cunoscute inca din cele ma vechi timpuri.

Alexia Eram, despre singurul dezavantaj de a fi fata Andreei Esca, despre relatia cu mama ei si cele mai bune sfaturi pe care i le-a dat

Alexia Eram 18 ani) a vorbit despre ce inseamna sa fie fiica uneia dintre cele mai cunoscute persoane din Romania, prezentatoarea TV Andreea Esca, dar si despre relatia cu mama ei.

Peste 1.200 locuri de munca, vacante prin reteaua EURES. in ce tara sunt cele mai multe posturi si ce meserii se cauta

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 1. 217 locuri de munca vacante pentru romanii care dores sa lucreze peste granite. cele mai multe slujbe sunt disponibile in Olanda pentru muncitori in gradinarit, manipulanti marfa si culegatori de fructe si legume.

Cele mai bune oferte la centrale termice de la eMAG

Cei care cauta o centrala termica in aceasta perioada, trebuie sa studieze oferte celui mai mare magazin electronic. Iata cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG centrale termice de astazi.

Cele mai bune bancuri cu militari. Ce-i spune unui general sotia aflata pe patul de moarte

Militarii sunt o sursa inepuizabila de glume. Pe seama lor s-a glumit intotdeauna si continua sa se glumeasca. Va prezentam o selectie cu cele mai amuzante bancuri facute pe seama lor.

Romanii, pe ocul 10 in UE la consumul de bere. Care sunt cele mai vandute marci

Romania se afla pe locul 10 in Uniunea Europeana, cu un consum de 75,6 litri/locuitor, fata de 137 litri/locuitor in Cehia, tara care ocupa primul loc in topul realizat de KeysFin. Potrivit acestuia, pe locul doi se claseaza Polonia 98 litri/locuitor), Germania 96 litri), Austria 95,5litri) si Lituania 92 litri).

Romanii, pe locul 10 in UE la consumul de bere. Care sunt cele mai vandute marci

Romania se afla pe locul 10 in Uniunea Europeana, cu un consum de 75,6 litri/locuitor, fata de 137 litri/locuitor in Cehia, tara care ocupa primul loc in topul realizat de KeysFin. Potrivit acestuia, pe locul doi se claseaza Polonia 98 litri/locuitor), Germania 96 litri), Austria 95,5litri) si Lituania 92 litri).

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Profesor

Un moldovean se urca intr-un taxi din Cluj, dorind sa mearga la spitalul judetean. Soferul porneste, la primul semafor. culoarea rosie. soferul trece cu viteza. Moldoveanul: -Vrei sa ma omori, nu vezi ca e.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )