Libnet.ro
UNICEF

11:15

Tragerea la sorti a grupelor Euro 2020 Live Video. Nume grele din fotbalul mondial au venit la Bucuresti

Playtech Playtech,
Tragerea la sorti a grupelor Euro 2020 Live Video. Nume grele din fotbalul mondial au venit la Bucuresti

Sambata, 30 noiembrie, la Bucuresti are loc tragerea la sorti a grupelor Euro 2020. Pe scena de la Romexpo vor urca nume importante din fotbalul mondial. 20 de echipe s-au calificat deja la turneul final de anul viitor, iar ultimele patru vor fi stabilite dupa meciurile din play-off-ul Ligii Natiunilor. Printre echipele care joaca baraj . continuă pe Playtech

Nume grele din fotbalul european vin la Bucuresti pentru tragerea la sorti a grupelor EURO 2020

Romexpo va fi sambata pentru o ora centrul fotbalului european odata cu stabilirea grupelor turneului final al EURO 2020.

Tragerea la sorti a grupelor EURO 2020. Olanda, Austria si Ucraina vor fi adversarii Romaniei (daca ne calificam). Grupa Mortii trasa la Bucuresti

De la 19:00 a transmis live text de la Romexpo tragerea la sorti a grupelor turneului final EURO 2020.

Tragerea la sorti a grupelor EURO 2020. Pas cu pas, desfasuratorul evenimentului de la Romexpo

Bucurestiul gazduieste, sambata seara, de la ora 19:00, tragerea la sorti a grupelor turneului final EURO 2020.

Unsprezece grei ai fotbalului european sunt la Bucuresti pentru tragerea la sorti a grupelor EURO 2020

Jucatori care au scris istoria recenta a fotbalului european au ajuns la Bucuresti pentru a participa, sambata seara, de la ora 19:00, la tragerea la sorti a grupelor turneului final EURO 2020. Evenimentul are loc in pavililon central de la Romexpo.

Proteste ale stelistilor la tragerea la sorti pentru Euro 2020: FCSB is not Steaua!

FCSB is not Steaua! Este mesajul care a impanzit Bucurestiul inainte de tragerea la sorti pentru Euro 2020. Suporterii stelisti din Peluza Sud le-au oferit cate un pliant fiecarui membru care va participa la tragerea la sorti pentru Euro 2020, pentru a atrage atentia asupra situatiei prin care trece cel mai titrat club de fotbal .

Tragerea la sorti a grupelor pentru EURO 2020 Olanda, Ucraina si Austria, in posibila grupa a Romaniei

Bucurestiul a gazduit, sambata, tragerea la sorti a grupelor Campionatului European din 2020. Daca va trece de barajul Ligii Natiunilor, Romania va juca in Grupa C, alaturi de Olanda, Ucraina si Austria. Grupa F, cea mai interesanta la prima vedere, le aduce impreuna pe Germania, Franta si Portugalia, iar meciul dintre Italia si Turcia va deschide turneul final.

Ronald Koeman: Ar fi interesanta o grupa cu Romania

Selectionerul Olandei Ronald Koeman a declarat dupa tragerea la sorti a grupelor EURO 2020 ca si-ar dori sa intalneasca nationala Romaniei la turneul final.

Mirel Radoi, prima reactie dupa tragerea la sorti pentru Euro 2020: O grupa accesibila!

Selectionerul Mirel Radoi a declarat, sambata, dupa tragerea la sorti de la Romexpo, ca grupa in care ar putea juca Romania este una accesibila.

Mirel Radoi despre posibila grupa a Romaniei la EURO 2020: Accesibila

Romania a avut doi selectioneri la tragerea la sorti a grupelor turneului final al EURO 2020, desi la ora evenimentului desfasurat la Romexpo tricolorii nu sunt siguri de prezenta la Campionatului European.

Prima reactie a lui Mirel Radoi, dupa ce aflat grupa posibila pentru Romania la EURO 2020: Degeaba vorbim despre turneul final... Selectionerul, despre prezenta lui Contra la tragere

Mirel Radoi a subliniat, sambata seara, dupa tragerea la sorti a grupelor pentru EURO 2020, ca degeaba vorbim despre turneul final, pentru ca, inainte de toate, trebuie sa trecem de playoff-ul pentru.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )