Libnet.ro
UNICEF

07:15

Adevarul despre vaccinul anti-covid, dezvaluit abia acum de OMS. Din pacate, vestile sunt triste

Playtech Playtech,
Adevarul despre vaccinul anti-covid, dezvaluit abia acum de OMS. Din pacate, vestile sunt triste

Dupa luni intregi de asteptare, oamenii din intreaga lume au rasuflat linistiti cand au aflat ca injectia care ar trebui ii sa protejeze de coronavirus a fost aprobata. Din pacate, abia acum a fost dezvaluit adevarul despre vaccinul anti-covid. Marturisirile au fost facute chiar de un specialist de la OMS. Cat de sigur e, de . continuă pe Playtech

Bill Gates, despre vaccinul anti-covid-19 si cipuri: Cred ca trebuie sa spunem adevarul

Bill Gates a facut lumina despre vaccinul anti-covid-19 si cipuri. Miliardarul a spus adevarul despre cipurile care s-ar injecta in corpul populatiei cu ocazia vaccinarii anti-coronavirus. Care este purul adevar, vedeti in randurile de mai jos. Bill Gates, adevarul despre vaccinul anti-coronavirus. 28% dintre americani se tem sa nu fie injectati cu cipuri Bill Gates .

Drama traita de Simona Patruleasa in 2020. Vedeta a avut curaj sa spuna adevarul abia acum

S-a aflat drama traita de Simona Patruleasa in 2020. Vedeta a avut curaj sa spuna adevarul abia acum. Ce a patit frumoasa prezentatoare TV, vedeti in randurile de mai jos. Cum trece Simona Patruleasa prin perioada grea cauzata de epidemia de coronavirus. Traim momente dificile in aceasta perioada Simona Patruleasa a trait o adevarata drama .

EXCLUSIV Legatura secreta dintre Marina Almasan si Diana Sosoaca. S-a aflat abia acum adevarul

Legatura secreta dintre Marina Almasan si Diana Sosoaca. Avocata Diana Sosoaca l-a reprezentat pe fiul vedetei tv si a castigat procesul impotriva lui Victor Socaciu. in urma acestui proces, artistul a fost obligat sa-i plateasca pana la ultimul leu pensia alimentara fiului sau, pana cand acesta a terminat facultatea. Legatura secreta dintre Marina Almasan si .

Probleme cu vaccinarea in Romania. Ce descoperire au facut autoritatile abia acum

Desi imunizarea impotriva COVID-19 a inceput doar de doua zile, au si aparut probleme cu vaccinarea in Romania. Din pacate, autoritatile au facut aceasta descoperire abia acum. Vaccinare in Romania. Cu ce probleme se confrunta statul deja Duminica, 27 decembrie 2020, a inceput imunizarea personalului medical din Romania, pana acum 2. 066 de medici si asistenti .

Tot ce nu stiai despre vaccinul anti-COVID

Dupa un an de lupta cu coronavirusul, vaccinul anti-COVID a ajuns in Romania. Campania de vaccinare a inceput astazi in Bucuresti, iar prima persoana care s-a vaccinat este o asistenta de la Institutul Matei Bals.

Dan Bittman a spus adevarul despre Monica Odagiu, abia dupa despartirea de Liliana Stefan

Probabil multi stiu ca Dan Bittman s-ar fi iubit cu Monica Odagiu. Fiind satul de atatea zvonuri, artistul a spus adevarul despre relatia cu blondina. Solistul trupei Holograf a recunoscut daca au fost sau nu impreuna. Dan Bittman a spus adevarul despre Monica Odagiu De-a lungul timpului Dan Bittman a fost implicat in mai multe .

Tudor Chirila a comis-o pe internet: Adevarul despre vaccin. E lata rau Fanii s-au revoltat

Face ce face si ajunge iar in atentia opiniei publice. De curand, Tudor Chirila a comis-o pe internet iar fanii s-au revoltat. Ce spune solistul trupei Vama despre vaccinul impotriva coronavirusului?! Tudor Chirila vorbeste despre vaccinul anti-COVID-19 Cel mai discutat subiect al momentului este, cu siguranta, cel legat de imunizarea impotriva coronavirusului. Toata lumea isi .

Tot adevarul despre scandalul dintre Florin Zamfirescu si George Burcea. De la ce a pornit totul, de fapt

Si-au aruncat replici acide si acuzatii fara precedent. S-a aflat de la ce a pornit, de fapt, tot scandalul dintre Florin Zamfirescu si George Brucea. Motivul scandalului dintre Florin Zamfirescu si George Burcea Dupa ce a fost numit Casanova si i s-a spus ca face de rusine breasla actorilor, iubitul Vivianei Sposub a tinut sa .

EXCLUSIV Adevarul despre Andra, scos la iveala la final de an. Reprosurile sunt dure: A uitat ca mancam paine cu ceapa in turnee?

Jeanine Ionescu, vaduva impresarului Lucian Ionescu, sustine, in exclusivitate pentru impact. ro, ca multi artisti carora sotul ei le-a oferit concerte, la vremuri grele ori la debutul muzical, l-au dat uitarii. Of-ul lui cel mare a ramas ca Andra, care a mancat cu noi paine si ceapa in turnee, nu s-a bucurat de revederea lui, total .

Ce cred cetatenii europeni despre vaccinul anti-COVID-19

Europa a lansat campania de vaccinare impotriva Covid-19, duminica, dar multi europeni sunt sceptici fata de viteza cu care au fost realizate studiile clinice pentru vaccinuri si sunt reticenti sa se vaccineze, relateaza Reuters, citand mai multe sondaje de opinie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )