Libnet.ro
UNICEF

22:00

Alexandru Rafila, inca o veste proasta pentru cetateni. Ce se va intampla in doar zece zile

Playtech Playtech,
Alexandru Rafila, inca o veste proasta pentru cetateni. Ce se va intampla in doar zece zile

Reprezentantul Romaniei la OMS, Alexandru Rafila, a declarat in repetate randuri ca situatia epidemiologica prezentata in aceasta perioada nu este una reala, iar cifrele nu reflecta absolut deloc realitatea. Astfel, cine se bucura de un trend ascendent, asa cum este mentionat de catre autoritati, trebuie sa aiba in vedere ca actualele date sunt o iluzie. continuă pe Playtech

Alexandru Rafila, avertisment crunt pentru cetateni. Se va intampla, din pacate, dupa alegeri

Reprezentantul Romaniei la OMS a atras atentia cu privire la efectuarea testelor pentru depistarea COVID-19 din aceasta saptamana. Alexandru rafila sustine ca in aceasta perioada a fost lasata garda jos, scazand considerabil numarul testelor. Din pacate, aceasta neglijenta a autoritatilor se va rasfrange asupra populatiei si a rezultatelor din urmatoarele saptamani. Explozie de imbolnaviri cu .

Prof. Alexandru Rafila propune schimbari in domeniul sanatatii

Prof. dr. Alexandru Rafila, candidatul PSD la alegerile parlamentare 2020 a vobit la Sinteza Zilei despre schimbarile pe care le-ar face in sanatate din pozitia de ministru al Sanatatii.

Alexandru Rafila prevede lockdown dupa alegeri: Scaderea actuala nu este reala!

Alexandru Rafila, candidat PSD la alegerile parlamentare, a afirmat, miercuri seara, intr-o emisiune TV, ca ultimele cifre raportate nu arata situatia reala din tara. Specialistul trage un semnal de alarma si spune ca vom vedea consecintele peste zece zile.

Veste uriasa pentru toti clientii Lidl Romania. Gratuit in toate magazinele, chiar din acest moment

Retailer-ul Lidl Romania, a anuntat recent, anumite facilitati gratuite pentru clientii sai. Vin sarbatorile de iarna, si Lidl Romania spera la cat mai multi romani sa le treaca pragul. Asa ca au facut anumite facilitati clientilor, tocmai in ideea de a sta mai mult in magazinele Lidl Gratuitate la internet in magazinele Lidl Romania Perioada .

EXCLUSIV Andreea Balan inca produce bani pentru tatal ei. Cate mii de lei incaseaza Sandel, lunar

Andreea Balan 36 de ani) si Andreea Antonescu 38 de ani) s-au reunit, anul trecut, sub palaria de succes Andre, avand in repertoriu si hit-urile vechi, de peste 20 de ani, precum Lasa-ma, papa, la mare!, Prima iubire! si Mosule, ce tanar esti!, reorchestrate intr-o varianta moderna. Contactat de reporterii Playtech. ro, Sandel Balan, compozitorul .

Veste crunta pentru soferii cu masini pe benzina si motorina: se intampla de la 1 ianuarie si nu se mai poate face nimic

Soferii care conduc masini pe benzina si motorina primesc o veste crunta. Si totul se intampla de la 1 ianuarie 2021. Benzina si motorina se vor scumpi semnificativ de la 1 ianuarie 2021,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )